Stiluri diferite de renovare a unui balcon micut pentru orice buget si gust

Stiluri diferite de renovare a unui balcon micut pentru orice buget si gust

Ai nevoie in balconul de un spatiu de depozitare sau poate iti doresti o zona de relaxare. Aceste stiluri diferite iti vor oferi inspiratia necesara. Te vei bucura de un balcon ce poate fi intr-o parte un loc perfect pentru depozitare, iar la polul opus o mica oaza de relaxare. Savureaza-ti cafeaua in aer liber si bucura-te de momentele petrecute mai aproape de natura sau de cerul albastru.


Stilurile diferite de mai jos sunt inspiratia ideala pentru a decora un balcon ingust, dar si un balcon de dimensiuni mai mari.

Spatiu de relaxare

Balconul deschis poate fi un spatiu de relaxare temporar, ideal pentru primavara vara, dar si pentru zilele mai calduroase de toamna. Bucura-te aici de cafea, de ceai sau de un pahar de vin impreuna cu cei dragi.

Birou excelent pentru a lucra

Daca ai balconul inchis si acesta este si incalzit, poti oricand sa amenajezi aici un mic birou. Ai nevoie de un scaun si de un birou ce poate fi pliabil. In acest fel, vei economisi spatiul si vei avea loc mai mult atunci cand nu il folosesti.


O optiune aleasa de foarte multi oameni: amenajarea unei mici bucatarii in stiluri diferite

Tot pentru balcoanele inchise se aplica aceasta optiune, aceea de a amenaja in balcon o mica bucatarie inchisa. Este ideala pentru a gati, iar daca balconul este separat de bucataria propriu-zisa, vei scapa definitiv de mirosul de mancare. Langa aragaz poti sa ai centrala, insa poti amenaja aici si un spatiu de relaxare.

Pozitioneaza un mic fotoliu aici pe care sa te relaxezi, dar si o debara micuta unde sa poti tine lucrurile de care ai nevoie.

Un balcon mic, o oportunitate de a amenaja un spatiu de relaxare

Amenajarea absolut superba a unui balcon micut, confortabil

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI