Grădina de pe balconul tău – Un spațiu cu adevărat practic, util

Grădina de pe balconul tău – Un spațiu cu adevărat practic, util

Grădina de pe balconul tău poate fi o oază de relaxare verde cu care să te mândrești, dar și locul unde să crești plantele preferate, cum ar fi câteva legume sau flori.


Fie ca locuiești la apartament sau la casă, în balcon sau o terasă pot fi spații perfecte pentru a crește câteva plante. Ghivecele tale vor avea un spațiu unde să se dezvolte, iar tu te vei bucura de un mic loc verde chiar în gospodăria ta.

Grădina de pe balconul tău – Un loc de vis

O grădină verticală poate fi excelentă de a aranja un mic spațiu verde. Aici poți să poziționezi o mulțime de plante aromatice, plante care pot fi perfecte pentru compoziția mâncărurilor tale.

De la pătrunjel, rozmarin, măghiran , cimbru, busuioc și oregano, toate acestea sunt ideale pentru tine. Perfecte pentru preparate, dar și pentru cocktail-uri gustoase.


Un mic spațiu unde să te relaxezi

Profită de natură, de aer liber, dar și de spațiul acesta verde pe care l-ai amenajat. Ai nevoie de două scaune sau mici fotolii pentru relaxare, de corpuri de iluminat pentru serile cu temperaturi plăcute, dar și de un pahar de vin. În compania plăcută te poți bucura de acest spațiu cu adevărat frumos, chiar în gospodăria ta.

Corpurile de iluminat pot fie micuțe, subtile, cu lumină galbenă, caldă, astfel încât ele să-ți ofere intimitate, dar și o mică lumină plăcută și necesară. De asemenea, nu uita că o pătură călduroasă poate să-ți facă seara mult mai frumoasă. Aici petreci timp bucurându-te de priveliștea pe care o ai.

Balcon mic, deschis, amenajat pentru a te bucura de un spatiu relaxant

Legume si plante aromatice crescute in ghiveci, chiar pe balconul casei tale

Flori pozitionate la ferestre, bucuria gospodariei tale

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI