Gradina din ghiveci – Cele mai frumoase aranjamente din flori de sezon

Gradina din ghiveci – Cele mai frumoase aranjamente din flori de sezon

Nu trebuie sa cautam primavara pentru ca este chiar langa noi. Ne incanta cu peisaje spectaculoase, asa cum face ea de obicei. Ne atrage privirea cu decoruri colorate si ne invata cum sa o adoram. Sa o adoram pentru spectacolul florilor si pentru frumusetea ei. Frumoase si atragatoare sunt si aceste idei de aranjamente din flori de sezon, aranjamente pe care le-am numit sugestiv mica gradina din ghiveci.


Cum vedem noi mica gradina din ghiveci – Aranjamente de primavara

Capricioasa din fire, dar adorabila, primavara ne invata ce este frumosul. Ne invata ca natura inconjuratoare este cea care ne da energie atunci cand suntem obositi. Ne invata ce inseamna culoare. Ne preda prima lectie despre verde si despre forma florilor. Ne da lectii despre cum sa-i intelegem frumusetea. Lectii gratuite de care ar trebui sa profitam din plin. Ei bine, asa vedem noi mica gradina din ghiveci. Ca pe un tablou perfect de primavara.

gradina din ghiveci gradina din ghiveci

Revenind la ideile de astazi trebuie sa va spunem, dragi cititori, ca acest gen de proiecte nu sunt chiar atat de greu de realizat. Sunt proiecte pe care, daca ni le dorim cu adevarat, le putem face intr-o clipa. Ati inteles desigur ca am exagerat atunci cand am spus intr-o clipa. Iata!

gradina din ghiveci

Accesorii necesare pentru aceste proiecte creative

Chiar subtitlul de mai sus ne spune ca principalele accesorii sunt ghivecele. Ideale sunt cele din ceramica, deoarece sunt mai rezistente. Insa pentru a nu le irosi pe cele pe care le avem deja, parerea noastra ar fi ca putem realiza aranjamente de acest fel si din cele din plastic. Mai departe, lasam imaginile de astazi ca sursa de inspiratie pentru cei care isi doresc aranjamente spectaculoase de acest gen. Priviti!


gradina din ghiveci gradina din ghiveci gradina din ghiveci

Nu incheiem fara sa va reamintim ca puteti adauga scurte comentarii referitoare la aceste idei pe pagina noastra de facebook.

gradina din ghiveci gradina din ghiveci gradina din ghiveci

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI