Gradina merita toata atentia noastra – idei de amenajari

0
922

Gradina merita toata atentia noastra – idei de amenajari

Desi ne aflam in plina vara iar soarele dogoreste, la propriu, gradina merita toata atentia noastra. De aceea trebuie amenajata cu gust, tocmai pentru a ne oferi clipele de relaxare de care avem atata nevoie.


Pomi cat mai multi, flori, alei pietruite si pe ici pe colo cate un obiect decorativ. Cei mai multi aleg sa isi amenajeze gradinile cu figurine din ceramica, altii cu multe ghivece de flori sau decoratiuni din cele mai diverse.

Si ne vom opri putin la categoria decoratiunilor din cele mai diverse. Din acest motiv ne-am gandit sa va oferim alte idei interesante pentru amenajarea gradinii, iar pentru a-i schimba infatisarea nu e nevoie decat de cateva obiecte decorative realizate din ce aveti prin curte. De la butoaiele din tabla pana la dulapuri reconditionate si vopsite frumos, intrebandu-va totodata ce parere aveti de ideea de a realiza dintr-o tricicleta un frumos decor cu flori.

Dar mai bine va lasam sa le descoperiti pe fiecare in parte. Cine stie poate aveti si voi astfel de obiecte si nu trebuie decat sa le puneti in valoare, amenajandu-le frumos. Priviti!


gradina 1

gradina 2

gradina 3

gradina 4

gradina 5

gradina 6

gradina 7

gradina 8

gradina 9

gradina 10

gradina 11

gradina 12

gradina 13

gradina 14

gradina 15

via