Idei de amenajare pentru un hol elegant, primitor și dinamic

Idei de amenajare pentru un hol elegant, primitor și dinamic

Am adunat aici câteva idei superbe de amenajare pentru un hol elegant, dinamic și prietenos, ideal pentru orice tip de încăpere.


Holul casei tale poate fi cea mai neglijată cameră din punct de vedere al design-ului.

Cu toate acestea, holul este o încăpere importantă, prima încăpere cu care ai impact atunci când intri într-o gospodărie. De aceea, atunci când te ocupi de designul acestei camere, este important să ții cont atât de culori, de materiale, texturi, dar și de stilul ales.

Încăperi amenajate în nuanțe închise

Indiferent de ce cameră este vorba, nuanțele închise la culoare sunt extrem de elegante. Dilema este dacă să optăm pentru nuanțe închise atunci când vine vorba de încăperi micuțe.


Culorile precum albastru închis, sau chiar negru sunt nuanțe care pot să flateze, însă ele vor întuneca încăperea din punct de vedere vizual.

Nuanțele închise sunt elegante și pot fi combinate cu o mulțime de culori aprinse cu ajutorul cărora să facă un contract superb. Mai mult decât atât, cu nuanțele închise pot să combin și o paletă de culori deschise, așa cum sunt și nuanțele pământ. Acestea sunt ideale pentru încăperea ta, ele fiind mai deschise, dar și atrăgătoare.

Folosește diferite forme de artă

Atunci când vine vorba de design-ul holului tău, poți opta pentru diferite forme de artă precum un tablou pe care să îl poziționezi deasupra pantofarului.


De asemenea, dacă îți dorești un design cu totul și cu totul deosebit, poți alege un pantofar vintage. Poți să adaugi mânere diferite pantofarului pe care tu deja îl ai. De asemenea, poți opta și pentru vopsirea pantofarului pentru a îi oferi un plus de strălucire.

Amenajarea unui hol mic – Idei creative pentru intrarea in caminul tau

Cat de mult conteaza culorile in design-ul interior – Psihologia culorilor

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI