Gradini verticale absolut superbe, ideale pentru casa ta

0
699

Gradini verticale absolut superbe, ideale pentru casa ta

Modalitatea excelenta de a economisi spatiul este sa alegem gradini verticale absolut superbe, gradini realizate din paleti de lemn ori suporturi din metal.


Sunt utile nu doar pentru pozitionarea ghivecelor cu flori, ci si pentru a realiza decoratiuni si aranjamente florale superbe. Ele economisesc o multime de spatiu, sunt frumoase si sunt perfecte atat pentru curte, cat si pentru apartament.

Aranjarea ghivecelor pe verticala – Construieste gradini verticale

Nu doar ca arata frumos din punct de vedere estetic, dar aranjarea ghivecelor pe verticala te ajuta si sa economisesti o multime de spatiu. Acestea arata frumos si pot fi ingrijite si rapid.

Fiind pozitionate pe verticala, sunt mai usor de urmarit. Vei putea sa vezi rapid posibilii daunatori, dar si sa observi daca frunzele sunt uscate sau daca solul este umed.


Inspira-te si din galeria foto pe care am pregatit-o aici pentru tine.

Gradinile verticale pentru iubitorii de plante aromatice

Cei ce locuiesc la apartamente si nu numai pot sa plantezi astfel de plante aromatice in gradini pe verticala. De la menta, rozmarin, oregano, dar si alte plante, acestea pot fi crescute in ghiveci. Vei avea rapid cateva plante naturale si proaspete la-ndemana pentru a pune in cocktail sau pentru a te bucura de o mancare preparata cu legume culese de tine.

Aromele plantelor culese direct din ghiveci sunt deosebite si nu se compara cu cele din comert. Alege si tu sa cresti plante aromatice in ghiveci, chiar in casa ta.


Legume si plante aromatice crescute in ghiveci, chiar pe balconul casei tale

Idei Do It Yourself de aranjare a plantelor pe verticala – Gradina verticala

Flori aranjate pe verticala – Economisim spatiul si aranjam florile superb

Gradina verticala realizata pe paleti din lemn – Idei creative si practice

Proiecte cu gradini verticale pentru a iti scoate in evidenta florile

sursa foto: Pinterest