Ornamente de vara din rame vechi de lemn – Proiecte creative DIY

Ornamente de vara din rame vechi de lemn – Proiecte creative DIY

Un fluture cu aripile colorate, un fir de iarba unduindu-se in bataia usoara a vantului, un gandacel care se adaposteste de caldura. Ei bine, tocmai v-am descris vara. Sau cel putin asa o vedem noi. Un anotimp frumos si asteptat cu mare drag de catre toata lumea. Frumoase si deosebite sunt si aceste ornamente de vara. Ornamente pe care le putem realiza din lucruri la indemana. Ca de exemplu din ramele unor ferestre pe care tocmai le-am schimbat. Nu pentru ca erau vechi, ci pentru a face loc unora mai moderne si mai rezistente.


Ornamente de vara din rame vechi de lemn – Idei practice

Oricat ne-am stradui sa transformam ramele vechi in ornamente deosebite, tot degeaba. Ele raman in viziunea unora, nimic altceva decat niste obiecte vechi. Dar de ce sa nu le transformam in decoruri inedite? Asadar, pentru ca avem toata vara la dispozitie, propunem sa urmarim ce fel de decoruri putem realiza din rame de lemn, chiar daca sunt vechi.

ornamente de vara ornamente de vara ornamente de vara ornamente de vara

Ferestrele aparente ca idei de decoruri spectaculoase in gradina

Cu putina imaginatie si refolosind intr-un mod practic o parte din bucatile de lemn care ne-au ramas de la diversele lucrari exterioare, putem realiza niste ferestre aparente ca idei de suporturi pentru ghivecele cu flori. Prin urmare cine are un minim de cunostine in a transforma lemnul, il invitam sa se inspire din proiectele creative de mai jos.

ornamente de vara ornamente de vara ornamente de vara ornamente de vara

Completam decorul in gradina cu ornamente colorate de vara

De ce sa ne limitam doar la a realiza niste ornamente banale pentru a decora gradina? Ia priviti mai jos idei de a transforma resturile din lemn in mici jardiniere colorate.


Ornamente moderne sub forma de ferestre aparente

De la rustic la modern nu este decat un singur pas. Ce inseamna acest lucru pentru noi? Nimic mai simplu. Inseamna imaginea verii transpusa intr-un fototapet modern. Iar daca ar fi sa folosim o expresie plastica, am spune simplu. Pastram vara intr-o fereastra deschisa cu margini albe.

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI