Idei geniale de a amenaja o baie modernă și spațioasă

Atmosfera din interiorul unei băi cu siguranță nu poate fi lăsată la voia întâmplării. De fapt, acesta este tocmai mediul în care ne regăsim să ne relaxăm după o zi încărcată. Pentru astăzi, vă prezentăm câteva idei geniale de a amenaja o baie modernă și spațioasă.


Idei geniale de a amenaja o baie modernă și spațioasă

Amenajarea unei băi moderne și spațioase poate transforma acest spațiu într-un loc de relaxare și confort. Absolut, utilizarea inteligentă a spațiului este esențială pentru a crea o baie elegantă și aerisită, indiferent de dimensiunile sale. Iată câteva idei geniale pentru a crea o astfel de baie:

Design minimalist

Folosește culori precum alb, gri, bej sau negru pentru a crea un aspect curat și sofisticat. Optează pentru mobilier cu linii drepte și simple, fără ornamente inutile.

Lumină naturală

Dacă este posibil, instalează ferestre mari pentru a permite luminii naturale să inunde baia. Oglinzile cu lumină integrată oferă un aspect modern și funcționalitate sporită.


Oglinzi mari

Oglinzile mari creează iluzia de spațiu și reflectă lumina, făcând baia să pară mai mare și mai luminoasă. O oglindă care se întinde de la chiuvetă până la tavan mărește vizual spațiul.

Cadă sau duș spațios

O cadă independentă devine punctul focal al băii și oferă un aspect de spa. Dușurile fără cadru, cu sticlă transparentă, fac baia să pară mai spațioasă.

Spațiu pentru depozitat

Dulapurile încorporate în pereți economisesc spațiu și păstrează baia organizată. Nișele în peretele dușului oferă spațiu suplimentar pentru produse de îngrijire fără a aglomera baia.


Plante naturale și decorațiuni

Plantele de baie aduc un aer proaspăt și natural în spațiul tău. Păstrează decorațiunile simple și în tonuri neutre pentru a menține un aspect curat.

Sursa foto: pinterest/ mondodesign.it

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI