Idei pentru a depozita eficient si organizat in casa

Idei pentru a depozita eficient si organizat in casa

In urmatorul articol va prezentam cateva idei pentru a depozita eficient lucrurile din casa, pentru a avea o incapere organizata. De cate ori nu ne-am dorit sa avem anumite locuri pe care sa le putem folosi pentru a depozita ceva in ele, deoarece acele locuri dispun de spatiu? Daca avem copii, cel mai important lucru este sa fim organizati si sa putem folosi fiecare loc pe care il avem in casa pentru a putea depozita lucrurile.


Cum putem sa fim eficienti pentru ca incaperea sa arate bine

De cate ori nu v-ati dorit sa ascundeti masinile de spalat rufe sau alte lucruri care nu arata bine? Ei bine, exista cateva trucuri pe care le poti folosi pentru a face acest lucru. De exemplu, ne folosim de o fata de masa pentru a putea ascunde anumite detalii, exact ca in poza de mai jos.

depozita eficient (2)

depozita eficient (3)

depozita eficient (4)

O bucatarie organizata

Daca aveti acele canapele in bucatarie, putem folosi spatiul de sub ele pentru a realiza cateva sertare. Putem economisi foate mult spatiu folosind acele locuri pentru a depozita: borcane, vase sau alte recipiente pe care le pastram. Folositi acest truc pentru a avea o bucatarie organizata!

depozita eficient (5)

depozita eficient (6)

depozita eficient (7)

depozita eficient (8)

depozita eficient (9)

depozita eficient (10)

Trucuri de depozitare ascunsa

Priviti acest sertar care depoziteaza prosoapele de bucatarie. Putem folosi acest truc si pentru uscatoare de rufe sau pentru a depozita prosoapele din baie. Pastram curatenia in casa si un estetic superb, folosind aceste locuri de depozitare ascunse pentru un design organizat!


depozita eficient (11)

Baia, locul in care ne relaxam cu acele momente lungi si frumos mirositoare. Daca suntem femei, avem foarte multe cosmetice pe care le tinem in locul de langa cada, foarte multe produse pentru par precum: masti, sampoane, un balsam sau un fixativ. Ele pot arata inestetic daca sunt insirate in locul de pe cada. Putem folosi trucul din poza urmatoare pentru a aseza aceste sticlute de care avem nevoie in baie.

Astfel, musafirii nostri vor vedea o baie organizata si curata care nu are multe produse cosmetice insirate in dezordine.

depozita eficient (12)

depozita eficient (13)

depozita eficient (14)

depozita eficient (15)

depozita eficient (16)

depozita eficient (17)

depozita eficient (18)

depozita eficient (19)

Spatiul de sub scari, loc magic pentru depozitare

De asemenea, spatiul de sub scari poate fi folosit intr-un mod foarte util pentru a depozita lucrurile noastre. Atunci cand este vara, putem depozita acolo incaltamintea de iarna si hainele groase si invers. De asemenea, cartile pe care cei mici nu le mai folosesc pot fi depozitate in acest loc. Idei exista, avem nevoie doar de vointa si de multa imaginatie pentru a putea folosi tot spatiul de care dispunem.


depozita eficient (20)

depozita eficient (21)

depozita eficient (22)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI