Idei practice pentru organizarea lucrurilor marunte

0
212

Idei practice pentru organizarea lucrurilor marunte

Ideea in sine de a strange lucrurile marunte pare destul de suparatoare uneori. Doar gandindu-ne la faptul ca trebuie sa adunam micile obiecte dupa diverse activitati, ne determina sa ne lasam pagubasi. De aceea, cu voia voastra va prezentam idei noi de organizare astfel incat aceasta corvoada sa devina o placere. Poate placere e prea mult spus, sa zicem mai rapid.


Asadar daca sunteti pasionati de desen, spre exemplu si nu aveti unde sa va depozitati diversele ustensile cu care lucrati, iata ce suporturi ingenioase puteti realiza din tuburi de PVC. Si cutiile de metal sunt bune pentru asa ceva. Trebuie doar sa le confectionati un sistem de prindere si iata inca o varianta la indemana.

Multe din proiectele de astazi sunt potrivite si pentru cadrele didactice care isi desfasoara activitatea in gradinite. Unde sunt copii multi, sunt si o multime creioane, carioci si alte obiecte cu care ei deseneaza. Iata o idee buna de a confectiona o husa cu multe buzunare potrivita pentru o galeata de dimensiuni mai mari in care sa stranga toate obiectele cu care au lucrat la diverse proiecte.

Puteti profita asadar de aceste idei pentru a va organiza lucrurile marunte in asa fel incat sa nu umblati in mai multe locuri dupa ele.


idei practice 1

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 10

idei practice 11

idei practice 12

idei practice 13

via