Imbracam si infrumusetam curtea cu decoratiuni de toamna – Idei de amenajari

Imbracam si infrumusetam curtea cu decoratiuni de toamna – Idei de amenajari

Toamna suntem mai nostalgici, poate si datorita faptului ca avem atatea peisaje frumoase in jurul nostru. Insa toamna mai inseamna si recolte bogate. Dar pentru ca nu vrem sa credeti ca acest comentariu este despre bogatiile toamnei, propunem sa trecem la tema articolului de astazi, respectiv la idei de a decora curtea si gradina. Iar ca sa folosim o expresie plastica, idei de a imbraca si infrumuseta curtea cu decoratiuni de toamna.


Decoratiuni de toamna – idei de amenajari

Nici nu trebuie sa va mai spunem, pentru ca ati inteles deja despre ce fel de decoratiuni este vorba. Despre cele din bostani, din flori, din ladite de lemn sau din busteni. Altfel spus, din toate obiectele pe care le avem pe langa casa. Asadar daca va surade ideea de a aduce culorile toamnei in curtea voastra, iata ce idei de decoruri va propunem prin intermediul imaginilor de mai jos.

decoratiuni de toamna

Decoratiuni simple de toamna

Este lesne de inteles ca vom incepe cu idei de decoruri simple ca de exemplu, decorurile din lemn. Nimic neobisnuit la niste discuri de lemn, insa daca vom intercala bucatile intre ele, s-ar putea sa spunem despre acest aranjament ca este unul original. Iata!

Un alt decor minunat poate fi realizat din recipiente vechi, recipiente precum butoaie sau de ce nu din carucioare din lemn. Priviti!


decoratiuni de toamna decoratiuni de toamna decoratiuni de toamna

Decoratiuni de toamna din ladite de lemn

Si laditele din lemn sunt ideale pentru a decora gradina cu ele. De exemplu le putem transforma in trenulete decorative sau le putem folosi pe post de jardiniere pentru ghivecele cu flori. Trenulete putem face si din busteni. Nu stiti cum? Priviti!

Bineinteles ca cele mai frumoase decoratiuni sunt cele realizate din bostani. De aceea nu am putut rezista tentatiei de a va arata si cateva idei de amenajari de acest fel.

sursa foto: pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI