Infrumusetarea usilor, ferestrelor si gardului cu flori absolut spectaculoase

Infrumusetarea usilor, ferestrelor si gardului cu flori absolut spectaculoase

Infrumusetarea usilor, ferestrelor, gardului pot sa iti transforme gospodaria din una simpla intr-un spatiu cu adevarat superb, eclectic.


Florile si activitatea de ingrijire a acestora ne aduce mereu un zambet pe buze si ne bucura. De la flori in ghiveci pana la arbusti decorativi sau alte plante, toate florile au puterea de a ne face gospodaria mai frumoasa. Inspira-te si tu din galeria foto cu proiecte absolut superbe pe care le poti pune si tu in aplicare.

Muscatele

Muscatele sunt flori ideale pentru ghiveci, flori ce pot sa iti infrumusteze cu succes fereastra. De asemenea, daca alegi muscate curgatoare le poti pozitiona langa usa sau deasupra acesteia si te vei bucura de culori multiple, absolut superbe.

Descopera cateva trucuri pentru ingrijirea muscatelor, chiar in articolele de mai jos. Bucura-te de flori frumoase, bogate, roditoare, flori ce iti infrumuseteaza gospodaria.


5 Secrete pentru muscate bogate, absolut spectaculoase

Cele mai utile 5 trucuri pentru a avea muscate deosebit de frumoase

Begonia, o floare superba pentru gospodaria ta

Begonia este o floare ce poate fi tinuta in ghiveci la fereastra, dar si in apartamente. Cresterea si ingrijirea ei iti ofera satisfactia de a te bucura de o floare superba, ce se dezvolta armonios.

Begonia are nevoie de un ghiveci larg pentru a avea loc sa se dezvolte. De asemenea, un sol cu drenaj bun este ideal pentru aceasta floare.
Begoniile iubesc lumina, asa ca ofera-le un spatiu unde sa se bucure de lumina soarelui.

Nu uda florile begoniei deoarece acestea sunt sensibile. Inainte de a uda pamantul, verifica cu degetul cat de ud este acest. Ai grija ca apa cu care uzi begonia, dar si orice alta floare sa fie la temperatura camerei. Mai mult decat atat, nu uda florile atunci cand este canicula afara.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI