Cele mai utile 5 trucuri pentru a avea muscate deosebit de frumoase

0
43482
muscate

Cele mai utile 5 trucuri pentru a avea muscate deosebit de frumoase

Cum ingrijim florile, dar si cum facem ca aceste muscate sa infloreasca frumos descoperi chiar in articolul de aici. Muscatele sunt unele dintre cele mai frumoase flori, dar si unele dintre cele mai populare.


Atunci cand vine vorba de alegerea unor flori in ghiveci care sa ne infrumuseteze curtea si gradina, muscatele sunt unele dintre aceste plante. Colorate, pline de viata, muscatele au nevoie de putina atentie cand vine vorba de ingrijirea lor, insa nu au nevoie de eforturi mult prea mari.

Cum ingrijim muscatele

Ofera-le apa doar dimineata devreme sau seara tarziu pe timp de vara. In acest fel, nu vei risca sa le arzi din cauza caldurii. In ceea ce priveste lumina, muscatele au nevoie de lumina soarelui cat mai mult timp. De aceea, pozitionarea lor langa ferestre sau pe terasa, in aer liber este o idee excelenta.

Ofera-le fertilizator pentru plantele cu flori pentru a te bucura de muscate bogate si frumoase. Mai mult decat atat, nu uita sa le indepartezi florile si frunzele uscate pentru a putea sa le provoci inflorirea.


Inspira-te si din articolele de aici pentru a te bucura de muscate absolut superbe.

4 Sfaturi pentru muscate infloritoare, absolut superbe

Muscatele: Flori unice ce nu inceteaza in a uimi prin frumusetea lor


Unde putem pozitiona aceste muscate

De la terase, balcoane, pana la curti si foiosoare, toate aceste locuri sunt ideale pentru muscatele tale. Ele pot fi ingrijite din orice loc, atata timp cat le oferi un spatiu in care sa aiba parte de lumina soarelui.

Infrumuseteaza-ti ferestrele cu ajutorul unor jardiniere frumoase cu muscate. De asemenea, poti alege si sa le pui pe terasa casei pentru a aduce culoare in acest spatiu. Sunt deosebit de frumoase, iar pentru pozitionarea lor te mai poti inspira si din galeria foto de mai jos.

muscate pline de flori

sursa foto: Pinterest