Inspiratia potrivita pentru un tavan fals elegant si spectaculos

Inspiratia potrivita pentru un tavan fals elegant si spectaculos

In zilele de astazi, tavanul este o parte foarte importanta din orice locuinta. Un astfel de tavan se gaseste acum pretutindeni. Exista modele de tavan fals care sunt facute pentru a iti transforma camera, pentru a ii oferi un aer proaspat, modern si pentru a particulariza acea incapere. Daca si in camera voastra aveti nevoie de un tavan fals pentru a completa si a sculpta spatiul, va invitam sa aruncati o privire peste pozele din acest articol. Suntem siguri ca veti gasi inspiratia potrivita.


 

Tavan fals scos in evidenta prin intermediul luminilor

Cu ajutorul unor astfel de corpuri de iluminat, puteti sa scoateti in evidenta tavanul. Evidentiati-va orice camera prin intermediul luminii si explorati iluminatul in functie de incapere. Fiecare corp de iluminat are rolul lui, iar infrumusetarea acestora vor face din incaperea voastra una mai frumoasa si mai eleganta.

 

Care sunt avantajele unui astfel de tavan fals?

  • Este usor de montat daca ai instrumentele potrivite, iar aspectul pe care il aduce unei camere este foarte placut din punct de vedere estetic.
  • Prin intermediul unui tavan fals poti ascunde o multime de fire electrice, tevi sau alte lucruri care nu arata frumos in incaperea respectiva. Un mod frumos si practic pentru a acoperi ceea ce nu doriti sa se vada.
  • Prin intermediul noilor tehnologii te poti bucura de o lumina placuta, care sa nu te oboseasca. Te invit sa arunci o privire AICI pentru a vedea care sunt avantajele unei lumini potrivite pentru tine si cei dragi.
  • Tavanul fals joaca un rol cheie in ceea ce priveste o acustica potrivita in camera respectiva, dar are si rolul de a acoperi sunetele din afara camerei.
  • Tavanul fals reduce factura lunara! De ce? Ele capteaza un strat de aer care reduce caldura din timpul verii, dar si frigul din timpul iernii.

Bineinteles, exista si dezavantaje ale unui astfel de tavan fals.

  • Cel mai mare dezavantaj al unui tavan fals este ca acesta reduce din inaltimea incaperii. In cazul in care tavanul fals este prevazut de la inceput, camera poate fi gandita astfel incat acest lucru sa nu fie o problema.
  • Tavanul fals nu este la fel de rezistent ca un tavan traditional, de aceea niciodata nu va fi inlocuitorul unui tavan normal.
  • Un tavan fals poate fi destul de greu de intretinut, deoarece retine praful. Cu un aspirator veti putea rezolva cu rapiditate acest lucru.

Noi va dorim spor la treaba!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI