Ornamente de toamnă care transformă dormitorul într-o cameră extrem de confortabilă

Ornamente de toamnă care transformă dormitorul într-o cameră extrem de confortabilă

Descoperă aceste ornamente de toamnă superbe.


Odată cu sosirea toamnei, ne simțim atrași de schimbări și de atmosfera caldă și primitoare pe care acest anotimp o aduce.

Un loc în care putem să simțim toate aceste schimbări este dormitorul nostru. Adăugarea unor ornamente de toamnă poate să transforme această încăpere într-un sanctuar extrem de confortabil.

Covoare ce are culori tomnatice

Un covor moale și confortabil în tonuri de ocru, maro sau portocaliu poate să aducă o notă călduroasă în dormitor. Acesta nu doar încălzește încăperea, dar oferă și o senzație plăcută sub picioare.


Perne decorative ca ornamente de toamnă

Schimbă husele pernelor tale cu unele care au motive de toamnă, precum frunze sau dovleci. Aceste ornamente mici pot să schimbe instant atmosfera în cameră.

Pături pufoase

Adaugă pături pufoase pe pat sau fotoliu. Acestea nu doar că te țin cald în nopțile mai reci, dar adaugă și textură și stil.

Tablouri și printuri tematice

Decorul pereților poate să beneficieze de tablouri sau printuri cu imagini specifice toamnei, cum ar fi păduri pline de frunze colorate sau peisaje rurale.


Lumină ambiantă caldă – Ornamente de toamnă

Schimbă sursa de lumină cu una care emite o lumină caldă și primitoare. Lămpile de masă sau lămpile de perete cu abajururi în culori de toamnă adaugă o atmosferă plăcută.

Aranjamente florale de toamnă

Un buchet sau un aranjament floral de toamnă cu flori precum crizanteme, trandafiri sau lalele în culori de toamnă pot să aducă prospețime în cameră.

Elemente naturale

Adaugă elemente naturale ca parte din decor, cum ar fi frunze uscate, ghinde sau bețișoare de scorțișoară. Aceste detalii aduc o notă autentică de toamnă în dormitor.


Folosește nuanțe tomnatice

Optează pentru nuanțe calde de toamnă precum ocru, maro, portocaliu sau verde măsliniu pentru perdele, lenjerii de pat și huse de scaun.

Mobilier cu lemn sau ratan

Mobilierul din lemn sau ratan poate să aducă un aer rustic și natural în dormitor.

Vase și accesorii

Adaugă vase și accesorii cu aspect natural, cum ar fi cești de ceramică, sfeșnice din lemn sau pietre decorative.

Dormitor confortabil pentru zile de toamna calduroase, petrecute acasa

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI