Intampinam toamna cu decoruri rustice – Idei pentru gradina ta

Intampinam toamna cu decoruri rustice – Idei pentru gradina ta

Sunt dimineti cand simtim mirosul toamnei. Un anotimp minunat pe care il adoram pentru ca are parfumul frunzelor cazute la pamant. Un anotimp minunat pe care il adoram pentru ca miroase a frunze aramii. Minunate sunt si aceste idei creative. Prin urmare, propunem sa intampinam toamna cu decoruri rustice in gradina.


Intampinam toamna cu ornamente rustice – Idei creative

Intotdeauna am asociat toamna cu decorurile rustice. Toamna care inseamna mai intai de toate culoare si apoi parfumul ei. Toamna care inseamna amenajari simple, inseamna frunze galbene si struguri copti. Pentru ca da, in opinia noastra, toamna este un anotimp fermecator.

intampinam toamna

Amenajari rustice in gradina – Proiecte creative

Creativ inseamna a transforma lucrurile banale in decoruri minunate. Creativ mai inseamna, de exemplu, sa transformam gradina intr-un spatiu rustic. A fi creativ inseamna sa folosim obiectele asa cum sunt ele. Adica neslefuite, lasandu-ne sa le vedem in starea lor originala. Dar de ce toate acestea? Pentru a ne mangaia privirea cu decoruri unice. Decoruri care nu ne obosesc privirea. Ba dimpotriva.

intampinam toamna intampinam toamna intampinam toamna

Decoruri de inceput de toamna care aduc naturalul in gradinile noastre

Fiecare inceput de toamna are un farmec aparte. Aparte, pentru ca vorbim de decoruri in nuante de gri, dar si colorate. Decoruri verzi, dar si aramii. Altfel spus. Un tablou perfect al naturii.


intampinam toamna

Toamna un anotimp ideal pentru amenajari rustice

Un anotimp mai potrivit amenajarilor spectaculoase decat fermecatoarea toamna, nu exista. Avem la indemana o multime de solutii de a realiza decoruri minunate in gradina. Si asta fara sa ne straduim prea mult. O stropitoare din metal, un vas din ceramica sau un scaun vechi, sunt printre multele obiecte care pot fi refolosite creativ. Iar daca nu ne credeti va invitam sa ramaneti alaturi de noi, cum altfel decat rasfoind imaginile de astazi. Iata!

intampinam toamna intampinam toamna

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI