Transformă-ți sufrageria cu aceste trucuri simple de design

Transformă-ți sufrageria cu aceste trucuri simple de design

Vrei să dai sufrageriei tale un aer proaspăt fără a recurge la renovări costisitoare? Schimbările mici pot avea un impact mare asupra aspectului și atmosferei camerei tale.


Iată câteva trucuri simple de design pe care le poți aplica pentru a transforma sufrageria într-un spațiu plăcut și primitor, unde să îți petreci timpul liber și să găzduiești oaspeți.

1. Schimbă aranjamentul mobilierului

Uneori, tot ce îți trebuie pentru a reîmprospăta aspectul sufrageriei este o nouă aranjare a mobilierului.

Încearcă să îți rotești canapeaua sau să rearanjezi scaunele și mesele. Acest lucru nu doar că poate îmbunătăți fluxul camerei, dar îți poate oferi și o nouă perspectivă asupra spațiului tău. Ai grijă să nu blochezi sursele de lumină naturală și să creezi zone de conversație confortabile.


2. Adaugă accente de culoare

Dacă sufrageria ta este dominată de tonuri neutre, adăugarea unor accente de culoare poate da viață spațiului.

Alege perne decorative, pături, vaze sau chiar opere de artă în culori care să complimenteze paleta existentă. Nu trebuie să exagerezi – câteva accente pot transforma atmosfera fără a suprasatura camera.

3. Investește în iluminat

Iluminatul poate schimba radical atmosfera unei camere. Asigură-te că ai o combinație de iluminat ambiental, de sarcină și accent, pentru a adăuga adâncime și interes vizual sufrageriei tale.


Lampadarele și veiozele adaugă căldură și sunt perfecte pentru colțurile întunecate, în timp ce luminile cu dimmer îți permit să ajustezi luminozitatea în funcție de timpul zilei și activitate.

4. Adaugă elemente naturale

Plantele nu doar că purifică aerul, dar adaugă și o notă de prospețime și culoare interioarelor. Alege plante care supraviețuiesc bine în interior și care necesită întreținere minimă, cum ar fi suculentele, ferigile sau dracaena. Plasează-le în ghivece decorative care se potrivesc cu restul decorului.

5. Actualizează design-ul textilelor

Covoarele, perdelele și alte textile pot juca un rol important în definirea esteticii sufrageriei tale. Un covor nou sau schimbarea draperiilor poate avea un impact semnificativ asupra aspectului și senzației camerei. Alege texturi care să adauge confort, cum ar fi lâna sau bumbacul, și modele care să sporească interesul vizual.


Transformarea sufrageriei nu necesită întotdeauna un buget mare sau schimbări radicale. Prin aplicarea acestor trucuri simple, poți reîmprospăta rapid și eficient spațiul, făcându-l mai plăcut și mai funcțional.

Experimentează cu diferite aranjamente și stiluri până când găsești combinația perfectă care să reflecte personalitatea ta și să îți satisfacă nevoile. Fiecare mică modificare poate contribui la crearea sufrageriei pe care o vei iubi să o folosești zilnic.

Cum să integrezi elemente naturale în design-ul casei tale

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI