Invioram decorul in gradina cu aceste idei de jardiniere pentru flori

0
1842

Invioram decorul in gradina cu aceste idei de jardiniere pentru flori

Luna Mai este luna in care invioram decorul in gradina. Il invioram si il infrumusetam cu jardiniere pentru flori, cu decoratiuni din lemn sau cu ornamente hand made. Dar toate acestea inseamna proiecte creative. Nu-i asa? Proiecte precum refolosirea creativa a paletilor din lemn, de exemplu. Proiecte care nu inseamna altceva decat imaginatie si indemanare. Proiecte de sezon care ne infrumuseteaza curtea si gradina. Mai precis, idei de a transforma paletii din lemn in jardiniere pentru flori. Cum facem asta? Simplu. Urmarind tutorialele de mai jos.


Cum invioram decorul in gradina cu ajutorul jardinierelor – Idei practice

Cei care ne urmaresc in mod frecvent, cunosc parerea noastra despre flori. Ele sunt cele care ne infrumuseteaza gradina. Dar trebuie sa le ajutam si noi putin. Iar cand spunem “sa le ajutam” ne referim la felul cum le scoatem in evidenta cu ajutorul unor jardiniere interesante ca design. Jardiniere confectionate din paleti, de exemplu.

invioram decorul

Decoruri incantatoare in gradina – Idei de jardiniere pentru flori

De fiecare data ne propunem sa-i incantam pe iubitorii de frumos carora le plac decoratiunile din lemn si in mod special cele rustice. Daca ne reuseste acest lucru, ne-o puteti spune voi dragi cititori, postand comentarii pe pagina noastra de facebook. Insa pana atunci, va invitam sa urmariti cum puteti crea din resturi de lemn jardiniere originale din punct de vedere estetic. Iata!

invioram decorul invioram decorul

Este normal sa ne gandim si la speciile de flori care pot infrumuseta acest tip de jardiniere. Spre exemplu, petuniile sau violetele. Flori care se ingrijesc cu usurinta, flori care ne uimesc prin forme si culoare. Muscatele sunt alte specii de flori care infrumuseteaza si pun in valoare decorurile create. Priviti!


Prin urmare, cine doreste sa aiba o gradina frumoasa se poate inspira din aceste idei practice. Si asta pentru ca in luna Mai florile incep sa domine gradinile.

invioram decorul invioram decorul invioram decorul

sursa foto: Pinterest