Lacramioara, o planta gingasa, o floare care are forma unui clopotel

0
1386

Lacramioara, o planta gingasa, o floare care are forma unui clopotel

Florile sunt mici, dar bucuria este mare atunci cand ii simti parfumul. Lacramioara este o planta gingasa, frumoasa, cu aspect placut.


Are flori micute, flori ce cresc din loc in loc pe tulpina si arata absolut superb. Florile sunt in forma de clopotel, sunt frumoase si arata spectaculos intr-un buchet. Lacramioarele sunt folosite si pentru buchetele de flori ale mireselor.

Te invitam sa plantezi si alte flori albe, absolut superbe, flori care iti pot infrumuseta rapid gospodaria. Inspira-te si din articolul de aici: Florile albe, puritatea din curtea noastra ce ne inspira zi de zi.

Ingrijirea lacramioarei, aceasta floare spectaculoasa

In ceea ce priveste ingrijirea ei, daca vrei sa o plantezi si tu in curte, ti-am pregatit cateva sfaturi utile pentru tine. Lacramioara are nevoie de un loc ceva mai ferit de lumina in exces. Nu trebuie sa o tii la umbra, insa nu o pozitiona direct in razele de soare, caci nu ii place acest lucru.


Tipuri de ingrasaminte pentru florile tale si cum le folosesti corect

Chiar din acest motiv lacramioara este foarte apreciata: datorita faptului ca traieste foarte bine in spatii unde este umbra sau semiumbra.

Solul de care are nevoie lacramioara trebuie sa fie umed. Din acest motiv, daca este pozitionata la soare si ploua sau o uzi, solul se va usca mult mai repede. Ii prieste sa fie pozitionata intr-un sol care se mentine umed, dar nu trebuie ca apa sa balteasca.

Cum folosim lacramioara pentru a infrumuseta gospodaria

Este o floare ideala pentru a fi pozitionata in spatiile cu umbra. De exemplu, poti sa pozitionezi lacramioara la baza unui copac pentru a il infrumuseta, pentru a ii reda culoarea si viata.


Este folosita des in gospodarii pentru a infrumuseta spatiile umbrite.

Despre udarea plantelor, procesul care le mentine sanatoase si frumoase

sursa foto: Pinterest