Locuri cu adevarat frumoase pe care le poti amenaja intr-o gradina mica

0
515

Locuri cu adevarat frumoase pe care le poti amenaja intr-o gradina mica

Dimensiunea redusa a spatiului nu ar trebui sa te impiedice sa decorezi o gradina mica intr-un mod cu adevarat spectaculos, uluitor.


Sa cumperi o locuinta pe pamant intr-un oras mare poate fi extrem de greu. De la preturile marite pana la spatiile mici, toate aceste lucruri te pot descuraja atunci cand vine vorba de o casa. Cu toate acestea, daca ai gasit o casa pe placul tau, insa curtea este mult prea micuta, trebuie sa stii ca o poti decora in moduri uimitoare.

Indiferent de marimea ei, curtea este un spatiu ce te ajuta sa petreci timp in aer liber. De aceea, noi te ajutam cu o serie de idei pentru a decora un spatiu micut, cu adevarat primitor si prietenos.

Decorarea unei curti foarte mici

Un spatiu micut de relaxare poate fi decorat chiar si pe balconul casei tale, asa ca o curte poate fi transformata intr-o oaza de relaxare. Vei avea intimitate si corpuri de iluminat ce ofera ambient pe timp de seara. In acest fel, curtea mica se poate transforma in locul tau preferat.


Atunci cand vine vorba de relaxare si petrecerea timpului in aer liber, foloseste-ti propria curte. In acest fel, te vei putea bucura de astfel de spatii.

Amenajarea spatiului cu un loc de relaxare

Vorbim despre un set complet de gradina cu masuta, canapele sau fotolii si umbrela sau de un simplu loc cu o masa si scaune pliabile. Toate aceste locuri de relaxare sunt ideale pentru gradina ta. Piesele de moblilier pliabile se pot strange extrem de usor. In acest fel, vei putea sa le depozitezi in interior atunci cand vremea nu este placuta.

De asemenea, nu uita si de o umbrela ideala pentru zilele cu prea mult soare. Umbrela este utila, folositoare si pentru zilele ploioase.


sursa foto: Pinterest