Modalitati creative de a refolosi cauciucurile vechi

Modalitati creative de a refolosi cauciucurile vechi

Transforma cauciucurile vechi in suporturi pentru florile tale. Inspira-te din aceste proiecte creative pentru a refolosi cauciucurile vechi si realizeaza cele mai frumoase ornamente!


Cauciucurile vechi sunt elemente ce pot fi refolosite cu usurinta in gradina casei tale. Daca ai nevoie de suporturi pentru a planta florile, atunci trebuie sa stii ca astfel de ornamente realizate din cauciucuri vechi pot fi ideale pentru tine.

Cauciucurile refolosite in gradina pot fi vopsite in diferite culori sau pot fi lasate ca atare.

Realizeaza obiecte de decor pentru gradina!

Fie ca este vorba de ornamente realizate pentru gradina ta, de scaunele sau alte piese de mobilier practice sau de suporturi pentru florile tale, fii sigur ca le vei gasi o noua atribuire cauciucurilor vechi de la masina ta.


De acum inainte nu va mai fi nevoie sa arunci anvelopele vechi, ci le poti transforma in proiecte frumoase pentru casa.

Care sunt avantajele unor astfel de decoratiuni pentru curtea sau pentru gradina casei tale?

Cauciucurile sunt durabile, rezistente pe o perioada mare sau foarte mare de timp.

Aceste cauciucuri sunt rezistente si ca material, cauciucul lor fiind un material tare si durabil.


Sunt extrem de versatile. Pot fi transformate atat in piese de decor cu flori, cat si in piese de mobilier: scaune, masute micute sau alte suporturi utile pentru gradina ta.

 

Alege sa le vopsesti!

Pentru ca aceste cauciucuri sa arate cat mai bine in decorul gospodariei tale, alege sa le vopsesti. Poti alege nuante de albastru, rosu, verde, violet, galben, portocaliu sau poti alege sa combini culorile.

De asemenea, daca esti o persoana cu imaginatie bogata, poti alege sa recreezi anumite personaje din desene cu ajutorul picturilor pe cauciucuri.


Alege si tu proiectul prin care poti refolosi cauciucurile vechi! 

Inspira-te de aici pentru a refolosi cauciucurile vechi pe care le ai!  refolosi cauciucurile vechi refolosi cauciucurile vechi refolosi cauciucurile vechi

Mai mult decat atat, poti sa iti lasi imaginatia sa zboare si alege sa si decupezi cauciucurile in diferite forme interesante. Inspira-te din aceste modalitati de a refolosi cauciucurile vechi! 

sursa foto: Pinterest! 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI