Modalitati noi de a impodobi bradul de Craciun pentru un efect spectaculos
Afla cum sa te bucuri de una dintre cele mai frumoase traditii din lume si incearca si tu aceste modalitati noi de a impodobi bradul de Craciun!
Una dintre cele mai frumoase traditii din an aduna toata familia impreuna la ceea ce numesc eu cea mai frumoasa seara din intregul an. Cu mic, cu mare ne adunam sa impodobim bradul, sa bem vin fiert si sa ne bucuram de o traditie deosebita.
Impodobirea bradului este o traditie ce a fost preluata de la triburile germanice, insa atunci ornamentele nu erau atat de complexe si de colorate pe cat sunt acum. Daca preferi sa impodobesti pomul cu ornamente simple, naturale, facute chiar de tine, atunci trebuie sa te inspiri din articolul nostru cu decoratiuni pentru brad din fructe uscate.
Cand impodobim bradul de Craciun?
Sezonul rece vine cu vreme friguroasa, dar si cu multe momente pe care le asteptam cu mare drag. Unul dintre aceste momente este si impodobirea bradului.
Decorarea bradului de Craciun se face in Ajunul Craciunului, in seara de 24 decembrie. Cu toate acestea, foarte multa lume prefera sa faca bradul mult mai devreme pentru a se bucura cat mai mult de el. Adevarul este ca toata luna decembrie vine incarcata cu emotii, cu bucurii si cu spiritul magic al sarbatorilor de iarna. De aceea, bradul se poate impodobi inca de pe data de 6 decembrie, de Sfantul Nicolae.
Ce punem in varful bradului?
Dupa ce ati terminat de impodobit bradul, ultima decoratiune care trebuie pusa este steaua din varful acestuia. Ea simbolizeaza steaua de la Betleem. De asemenea, in varful bradului se poate pune si un inger.
Poti decora bradul in doua culori, cu fructe uscate, cu decoratiuni din panza de iuta sau cu ornamente din lemn. Indiferent de cum alegi sa impodobesti bradul, nu uita sa te bucuri de aceasta traditie impreuna cu familia ta!
sursa foto: Pinterest