Ne pregătim de primăvară cu aceste aranjamente colorate, ce au flori cuceritoare

Ne pregătim de primăvară cu aceste aranjamente colorate, ce au flori cuceritoare

Cu aranjamente colorate înfrumusețăm gospodăria și ne bucurăm de sosirea primăverii prin intermediul acestor flori spectaculoase.


Aranjamentele cu flori colorate se potrivesc în orice curte, indiferent de mărimea acesteia sau de design-ul ei. Florile frumoase și colorate se potrivesc în orice curte, ele aducând viață gospodăriei tale.

Am pregătit pentru tine o galerie foto cu multe proiecte ce conțin flori colorate, flori frumoase ce pot fi poziționate și în gospodăria casei tale.

Te sfătuim să alegi florile ce se potrivesc cu tipul de sol pe care tu îl ai în curte, astfel încât să te bucuri de plante ce se vor dezvolta sănătos. Mai mult decât atât, dacă ai observat că un anumit soi crește foarte bine în curtea ta, te sfătuim să optezi pentru pentru toate nuanțele pe care le poți combina aici.


Îngrijirea florilor din curtea ta

Alege să cureți mereu solul

Menținând solul curat, te vei bucura de un pământ ce nu atrage dăunători.

Resturile vegetale și alte plante moarte poți să îți lase în sol dăunători pe care nu îi dorești. De aceea, curățenia este importantă nu doar din punct de vedere vizual, dar și din punct de vedere al sănătății plantelor tale.

Optează pentru compost

Compostul ce este făcut din resturi vegetale, gunoi de grajd, frunze, resturi de la supe și sucuri din fructe este cel mai bun atunci când vine vorba de îngrijirea plantelor tale. Oferă-i solului nutrienții necesari pentru că acesta să se bucure de o dezvoltare frumoasă.


Udarea plantelor în cantități moderate

Plantele au nevoie de apă pentru a se dezvolta sănătos. Este important ca apa să fie la temperaturi potrivite, nu prea caldă, dar nici prea rece.

De asemenea, ține cont că pe timp de vară trebuie să adaugi apă dimineața devreme sau seara foarte târziu, după ce solul se răcorește puțin.

 

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI