Nimic nu ne impiedica sa realizam decoratiuni minunate de toamna. Iata!

Nimic nu ne impiedica sa realizam decoratiuni minunate de toamna. Iata!

Despre toamna putem vorbi oricat. In acest anotimp suntem inconjurati de cele mai frumoase peisaje. In acest anotimp culegem recoltele bogate. Dar pentru ca nu vrem ca acest comentariu sa sune ca o compunere despre toamna, propunem sa trecem la tema articolului de astazi, respectiv la aceste idei de decoratiuni spectaculoase, din punctul nostru de vedere.


Nici nu trebuie sa va mai spunem, pentru ca ati inteles deja despre ce decoratiuni este vorba. Despre cele cu bostani, desigur. Dar nu doar din bostani puteti realiza decoruri minunate. Si din boabe de porumb, din panuse sau din boabe de fasole. Prin urmare daca va surade ideea de a aduce culorile toamnei in casele voastre, iata ce idei de decoruri va propunem prin intermediul imaginilor de mai jos.

Si vom incepe cu un ornament simplu, respectiv cel din lumanari. Nimic neobisnuit pana acum. Insa daca le veti accesoriza cu niste ghinde adunate din excursiile voastre de pe munte, veti obtine un decor minunat pentru o masa festiva, spre exemplu. La fel de bine puteti crea un decor minunat doar amestecand intr-un bol din sticla cateva nuci si cateva ghinde iar deasupra asezati o lumanare.

Un alt decor minunat poate fi realizat din boabe de porumb, o lumanare si niste frunze uscate. Priviti!


Bineinteles ca cele mai frumoase decoratiuni sunt cele realizate din bostani de diferite culori, incepand de la un portocaliu aprins si pana la galben pal sau alb murdar.

Dar decat sa va descriem fiecare decor in parte, nu credeti ca ar fi mai bine sa urmariti aceste idei minunate? Noi spunem ca da. Bineinteles ca asteptam fotografii cu decoratiunile realizate chiar de voi, pentru a ne bucura si pentru a admira impreuna din frumusetile toamnei care abia a inceput. Iata!

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

decoratiuni

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI