Obiecte decorative – 18 proiecte din betisoarele de la inghetata

Obiecte decorative – 18 proiecte din betisoarele de la inghetata

Persoanele care dispun de cea mai mare rabdare din lume realizeaza si lucrurile cu o maiestri deosebita. De ce am afirmat asta? Pentru ca ideile creative din articolul de astazi tocmai demonstreaza ceea ce am spus mai inainte.


Asadar daca te stiti o astfel de persoana si iti plac obiectele decorative in miniatura, iata cateva idei creative de a realiza unele din betisoarele de la inghetata. Si ca sa glumim putin…iti sugeram sa consumi multa inghetata vara aceasta… pentru a strange cat mai multe betisoare si nu pentru ca ar fi buna inghetata :)

Iata ca materia prima exista, iar daca nu exista se gaseste de cumparat, prin urmare oricine poate confectiona din ele obiecte decorative in miniatura.

Unele proiecte de astazi se incadreaza in categoria celor cu un grad de dificultate mai ridicat si ne referim la acele lampi decorative, insa nu imposibil de realizat. Dar exista si proiecte simple precum suportul pentru cercei sau o rama foto, pe care le poti incerca fara teama.


Toate proiectele de astazi sunt usoare si frumoase. Trebuie doar sa iti faceti timp sa le realizezi si de ce nu, sa privesti o astfel de activitate ca un mod de relaxare. Iata!

obiecte decorative 2

obiecte decorative 3

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

obiecte decorative 8

obiecte decorative 9

obiecte decorative 10

obiecte decorative 11

obiecte decorative 12

obiecte decorative 13

obiecte decorative 14

obiecte decorative 15

obiecte decorative 17

obiecte decorative 18

obiecte decorative 1

via

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI