Top plante care atrag bani și aduc avere în căminul tău

Top plante care atrag bani și aduc avere în căminul tău

Conform tradițiilor și a ceea ce se spune, aceste plante atrag bani și aduc avere în casa ta. Le poți planta și tu, fiind plante verzi absolut superbe ce cresc frumos.


Se îngrijesc ușor, au nevoie de condiții minime pentru a supraviețui și te scapă de toxine, dar aduc și oxigen în apartamentul sau în biroul tău. Ele sunt plante frumoase, verzi, plante care nu necesită atenție pentru a se dezvolta frumos.

Iedera suedeză – Plectranthus verticillatus

Această frumoasă plantă este crescută ca o plantă ce îți aduce noroc. Are nevoie de lumină puternică, așa că ai grijă să o poziționezi în locuri unde are parte de lumină naturală. De asemenea, ea are nevoie de minimum 15°C în ceea ce privește temperatura.

Îngrijirea acestei frumoase plante – Plante care atrag bani

Are nevoie de cantitate moderată de apă, însă în perioada ei de repaus se va reduce cantitatea de apă, dar și intervalul de udare.


Pentru a te bucura de o plantă cu adevărat frumoasă, te sfătuim să îi administrezi îngrășământ special pentru plantele ce sunt decorative prin frunzele sale. În acest fel, planta se va dezvolta frumos iar tu îi vei oferi puțin sprijin pentru ca ea să crească cât mai spectaculos.

I se mai spune și „planta banilor”, ea fiind o plantă care poate fi poziționată în interior, dar și pe terasa casei tale ca o plantă agățătoare.

Știai că … unii oameni cumpăra bilete la loterie ținând această plantă în mână pentru a le aduce noroc? 


Ingrijirea plantelor prin udare – Metode de udare si cantitati necesare

Arborele banilor – Pachira aquatica

Arborele banilor sau Pachira aquatica este o plantă a cărui denumire a primit-o de la asiatici. Aceștia cred că persoanele care dețin un astfel de arbori vor avea parte de bunăstare și prosperitate în afaceri.

Arta Feng Shui-ului considera această plantă ca fiind una dintre plantele care atrag prosperitate financiară.

Arborele banilor este o plantă care poate fi poziționată în interiorul casei tale, fiind extrem de decorativă datorită frunzelor sale în forma de palma.


Mai mult decât atât, această frumoasă plantă are tulpinile împletite. Ea nu este toxică pentru oameni, dar nici pentru animalele de companie. De aceea, poate fi lăsată oriunde în casă fără să îți faci griji.

Îngrijirea acestei frumoase plante

În ceea ce privește îngrijirea ei, este o plantă care preferă încăperile luminoase, însă fără să o poziționez în bătaia directă a razelor de soare. Udarea trebuie să fie făcută mai rar, astfel încât solul să fie în permanență semi-umed.

Este important de reținut faptul că apa în exces îi dăunează acestei plante. Pe de altă parte, planta iubește umezeala din aer, așa că este bine să îi pulverizezi frunzele cu apă necalcaroasă.

10 plante pe care le poți crește în bucătăria casei tale

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI