Ornamente de iarna sub forma de braduti in miniatura – Proiecte creative

Ornamente de iarna sub forma de braduti in miniatura – Proiecte creative

Acum este perioada in care putem confectiona, din materiale obisnuite, ornamente de iarna. De exemplu putem realiza niste decoratiuni sub forma de braduti in miniatura. Iar materialele obisnuite pe care le mentionam mai inainte sunt de fapt niste banale bucati din lemn. Urmeaza asadar sa aflam din aceste proiecte creative cum confectionam decoratiuni in ton cu sarbatorile de iarna.


Braduti decorativi – Idei de ornamente de iarna

Exista o multime de proiecte frumoase pe care le putem pune cu usurinta in practica. Iar pentru a ne remarca prin originalitate in ceea ce priveste decoratiunile pentru sarbatori, aceste idei creative sunt numai bune de incercat in aceasta perioada. Dar mai inainte de toate sa aflam accesoriile necesare.

Accesorii necesare pentru ornamente de iarna

Cand spunem accesorii necesare, nu ne referim la materiale greu de procurat. Vorbim de fapt despre cateva baghete din lemn, despre cateva globuri colorate si de o substanta pentru lipit, care ar trebui sa fie transparenta si fluida. Am uitat sa mentionam faptul ca baghetele din lemn ar trebui sa fie ceva mai late decat de obicei.

Cum construim aceste ornamente de iarna sub forma de braduti in miniatura

Fara a ne crede niste mesteri iscusiti, nu putem trece mai departe fara sa explicam in cateva cuvinte si modul de lucru. Ei bine, pentru a realiza aceste decoratiuni sub forma de braduti in miniatura, ar trebui sa confectionam mai intai de toate un suport sub forma de triunghi. Odata construit acest suport putem incepe sa lipim globurile unul cate unul, pornind de la baza spre varf. Putem accesoriza ornamentele si cu fundite colorate.


Cat priveste partea de creatie, nu exista o anume ordine pe care ar trebui sa o respectam. Putem alege orice combinatie de forme si culori. Iata!

ornamente de iarna ornamente de iarna ornamente de iarna ornamente de iarna ornamente de iarna

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI