Panza de iuta – 17 idei de a o folosi la decoratiuni in casa

Panza de iuta – 17 idei de a o folosi la decoratiuni in casa

Desi primii fulgi de nea si-au facut aparitia in unele zone si ne amintesc de faptul ca se apropie iarna, inca este toamna, iar toamna nu inseamna altceva decat culoare, recolte, decoratiuni, serbari campenesti si asa mai departe. Prin urmare ne putem inspira pe indelete din tot ceea ce ea ne ofera , de la obiecte decorative realizate cu multa imaginatie si migala, pana la decorarea casei intr-un stil cat mai rustic.


Asadar daca va doriti un “aer de toamna” in casa, ne-am gandit la cateva idei de a folosi panza de iuta la decorarea ei. Este un material usor din care se pot confectiona o multime de lucruri, iar astazi ne vom opri putin la acele fasii inguste cu care puteti infrumuseta o masa, spre exemplu, dar nu numai.

Legate la capete cu niste fundite mari si asezate peste o fata de masa, fasiile din panza de iuta nu fac altceva decat sa scoata in evidenta un astfel de aranjament.

panza-de-iuta-1

panza-de-iuta-2

panza-de-iuta-3

panza-de-iuta-4

Toata lumea cunoaste faptul ca micile detalii fac diferenta, prin urmare puteti folosi si bucati de panglica colorata, iar pentru asta v-am pregatit cateva imagini din care sa va inspirati. In unele cazuri nici macar nu trebuie sa folositi masina de cusut. Puteti scoate din material cateva fire, tragand de capete, apoi cu ajutorul unei agrafe puteti introduce din loc in loc benzile de panglica colorata.


panza-de-iuta-5

panza-de-iuta-6

panza-de-iuta-9

panza-de-iuta-10

panza-de-iuta-11

panza-de-iuta-12

panza-de-iuta-13

panza-de-iuta-14

panza-de-iuta-15

panza-de-iuta-16

panza-de-iuta-17

Dar nu numai fetele de masa le puteti decora in acest fel ci si pernutele fantezie. Dintr-o bucata de panza de iuta si cateva bucati de panglica puteti confectiona pentru ele o imbracaminte, dand astfel un “aer de toamna” intregii case.

panza-de-iuta-7

panza-de-iuta-8

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI