Pavilionul expozitional dedicat pietrei naturale, inaugurat de PIATRAONLINE, cel mai mare din Europa

Pavilionul expozitional dedicat pietrei naturale, inaugurat de PIATRAONLINE, cel mai mare din Europa

O premiera europeana in domeniul amenajarilor interioare si exterioare. Pavilionul expozitional dedicat pietrei naturale inaugurat pe 21 septembrie de PIATRAONLINE este cel mai mare din Europa si primul de acest fel din Romania. Ineditul showroom exterior se intinde pe o suprafata de 800 mp si ofera vizitatorilor un numar de peste 300 de produse din cele mai diverse: marmura, granit, travertin, ardezie, limestone, quartit, ardezie flexibila, toate avand nenumarate finisaje si dimensiuni.


Aici, vizitatorii se vor putea plimba printre pietre naturale practic expuse, descoperind totodata si diferite propuneri de montaj. Pavilionul in ansamblul sau seamana foarte mult cu galerie de arta, frumos si pragmatic organizata, amenajata cu vegetatie, mobiler si elemente de decor (fier, sticlă si lemn) in deplina aromonie cu piatra naturala, dupa cum se poate vedea in fotografiile din articol. O pasarela, aflata la 3 m inaltime, cu un design aparte, ofera o perspectiva de sus asupra spatiului expozitional.

Diverse zone tematice

Exista zone tematice care vor ajuta vizitatorii sa inteleaga si mai bine varietatea si potentialul urias al pietrei naturale. De exemplu, in zona rustica avem un gratar si un cuptor, amandoua functionale; un pic mai departe descoperim doua canapele din marmura; perimetrul mediteraneean ne ofera o mare varietate de pietre pentru construirea de gabioane – consacrate deja si la noi in tara in cadrul amenajarilor exterioare. Pe de alta parte, placilor terrazzo li se atribuie unul dintre cele mai generoase spatii, avandu-se in vedere apetitul tot mai mare al romanilor pentru tipul acesta de produs.


Dupa cum se stie, placile terrazzo sunt utilizate cu succes atat in amenajarile interioare, cat si in cele exterioare, vertical si orizontal, remarcandu-se in decorarea bucatariilor, bailor, dar si in placari din restaurante, hoteluri sau pensiuni etc.

 Colectii noi, modele noi. Timp de asteptare redus.

Modelele placilor terrrazzo, de inspiratie columbiana, expuse aici au fost facute special pentru piata romaneasca de amenajari si sunt comercializate in exclusivitate de PIATRAONLINE. O alta colectie care va atrage cu siguranta atentia este cea a glafurilor si blaturilor. Acestea – realizate din marmura, granit, travertin si limestone, se vor decoperi cu usurinta pe una dintre laturile pavilionului, intr-un aranjament inedit, prin care se va putea admira intr-un mod accesibil venatura fiecarui material in parte.


Arhitecti in echipa de vanzari

PIATRAONLINE propune o noua formula in echipa sa de vanzari incepand din aceasta luna. In afara consilierilor, din echipa va face parte un grup de tineri arhitecti care ii vor insoti pe vizitatori in showroom si in pavilionul expozitional, oferindu-le acestora toate informatiile necesare din sfera specificatiilor tehnice si din cea a designului ambiental (compozitii si asocieri cromatice si texturale).

250.000 mp de produse. 7000 mp suprafata depozitare. 1500 produse.


Stocurile PIATRAONLINE vor fi si mai mari din aceasta luna, pentru ca zona de depozitare a crescut cu 2600 mp, intregul depozit acoperind o arie de aproape 7000 mp. Suprafata totala a produselor (daca ar fi despachetate) aflate permanent in stoc depaseste de 250.000 mp si va continua sa creasca in fiecare luna. Un stoc mare inseamna mai multe optiuni aflate la dispozitia iubitorilor de piatra naturala si, totodata, mai putin timp scurs intre comanda si furnizarea produsului.

Un loc al idelor, al inspiratiei

Noul pavilion expozitional deschis in Bucuresti poate fi privit si ca un loc din care ne putem inspira pentru fiecare amenajare interioara si exterioara, indiferent daca vorbim de proprietati private sau publice. Este de retinut ca desi este vorba de un showroom exterior, toate aceste produse, cu putine exceptii, pot fi utilizate si in amenajari interioare.

Surse foto: piatraonline.ro, generatordeinspiratie.ro si piatraonline.com

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI