Idei practice care te vor ajuta sa eficientizezi spatiul din dormitor

Idei practice care te vor ajuta sa eficientizezi spatiul din dormitor

Patul matrimonial este o simpla piesa de mobilier care nu are nimic deosebit. Ba da are. Are o multime de spatiu care poate fi fructificat la maxim. De exemplu, putem pastra o multime de lucruri in multimea de sertare incorporate in partea de jos a ansamblului respectiv. Nu v-am spus nimic nou pana acum. Ne veti spune ca este la moda ca in ziua de astazi paturile matrimoniale sa fie adaptate in functie de spatiul disponibil. Chiar si asa, nu strica sa aflam cateva idei practice de a ne organiza cat mai bine corpurile de mobilier, economisind in acest fel o multime de spatiu in dormitorul casei.


Idei practice de a eficientiza spatiul din dormitor

Cea mai la indemana solutie si care se practica adesea, este amenajarea in casa a unui dressing. Un astfel de ansamblu de mobilier, pe langa faptul ca ofera o multime de spatiu adaptat nevoilor noastre, are si un design deosebit. Iar cei care aleg aceasta varianta, o fac pentru ca intr-un astfel de corp isi gaseste locul aproape toata garderoba familiei. Solutie valabila doar in cazul norocosilor care au un apartament spatios. De ce norocosi? Pentru ca isi permit cele mai eficiente amenajari. Pentru ceilalti, care nu dispund de atata spatiu, exista aceste idei practice. Sa le urmarim.

idei practice idei practice idei practice

Spatarul patului este un alt loc care poate fi fructificat la maxim. Sertarul culisabil si incapator permite amenajarea unei mici biblioteci, de exemplu.

idei practice idei practice idei practice

Patul suprainaltat – Idei eficiente de depozitare

Un pat matrimonial suprainaltat inseamna mai mult loc de depozitare. Sertarele, multe la numar si suficient de incapatoare, permit pastrarea lucrurilor de la un sezon la altul, fara a incarca inutil alte zone ale casei. Zone precum balconul care stim ca este incaperea pe care o folosim adesea ca loc de depozitare si nu ca spatiu de relaxare. Priviti!


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI