Gard impodobit cu flori colorate, o atractie vizuala de neegalat in curtea ta

Gard impodobit cu flori colorate, o atractie vizuala de neegalat in curtea ta

Un pas sigur spre infrumusetarea gospodariei este un gard impodobit cu flori colorate, inmiresmate si absolut superbe.


Florile au o mare putere de a ne infrumuseta orice spatiu din curtea noastra. De la ferestre, scari, spatiu din curte liber, pana la garduri, toate aceste locuri pot fi colorate prin intermediul plantarii de flori fantastice.

Cu toate acestea, ai libertatea de a alege orice tip de gard doresti, realizat din lemn, ciment, fier sau din tabla.

Modalitati superbe de a impodobi gardurile folosind flori

Ce tipuri de garduri poti alege in curtea ta

Un gard poate fi construit dintr-o combinatie de pari si balustrade orizontale. Acestea pot fi combinate in diferite feluri, pentru a da un design caracteristic gardului. Pentru a decide tipul de gard de care aveti nevoie, ganditi-va la elemente practice, cum sunt inaltimea, gradul de intimitate dorit si protectia impotriva vantului intai.


Apoi, ganditi-va la aspectul vizual, daca doriti sa fie modern sau traditional, puternic si solid, sau usor si inalt si daca va fi cu plante.

Stilul simplu – gardul de ferma – este format pur si simplu din pari si balustrade si ofera un reper de margine deschis.

Amenajarea gardurilor astfel incat sa te bucuri de frumusetea lor

Gard de tarsi sau palisada – gardul este format din pari verticali, intre care poate sau nu sa fie spatiu deschis. Acestia se termina deseori intr-un punct sau curba si sunt vopsiti.


Pardosirea cu scanduri este un alt stil traditional de garduri, cum este gardul de nuiele (mai potrivit in zonele rurale). Aceste doua garduri de panele imbinate ofera intimitate totala. Sipcile reprezinta o alta optiune. Ele pot fi extrem de diferite, plasate aproape sau foarte departe, depinde de functia lor, si pot da un aspect mai modern, mai ales cand sunt vopsite intr-o culoare deschisa, de lemn.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI