Personalizeaza-ti interiorul cu ajutorul plantelor de apartament – Idei cu stil

Personalizeaza-ti interiorul cu ajutorul plantelor de apartament – Idei cu stil

Fiecare persoana are propriul stil de a-si amenaja interiorul. Iar cele care fac intotdeauna diferenta sunt accesoriile. Tablourile stilizate, ceasurile de perete sau oglinzile decorative, fiind doar cateva dintre ele. Insa putem personaliza decorul si cu ajutorul plantelor de apartament.


Beneficiile plantelor de apartament

Pe langa faptul ca sunt frumoase, plantele decorative mai sunt si benefice pentru noi. Produc oxigen si confera o stare de calm si optimism oricui le are in preajma. Si asta fara sa ceara nimic in schimb. Doar putina atentie. Cu alte cuvinte rolul lor este sa ne dea in permanenta starea de bine de care avem nevoie.

Flori decorative – Idei de prezentare plantelor de apartament plantelor de apartament plantelor de apartament

Evidentiem interiorul cu ajutorul plantelor de apartament. Dar si plantele in sine

Un lucru este cert. Cu ajutorul plantelor de apartament putem scoate si mai mult in evidenta interiorul. Dar si plantele in sine. Amenajate pe verticala sau pe orizontala in diferite suporturi, florile reprezinta o cale accesibila de a transforma un spatiu anost intr-un spatiu verde. Iar unde este verde este si naturalul. Iata!


plantelor de apartament

Locul florilor in casa

Nu exista loc in casa care sa nu poata fi amenajat cu plante decorative. Mici sau mari, curgatoare sau pitice, florile infrumuseteaza orice spatiu.

Speram sa va placa si sa gasiti utile aceste idei de amenajari interioare si de ce nu, sa va inspirati din ele pentru propriile aranjamente cu flori in ghivece mari sau mici.

Cum evidentiem interiorul cu ajutorul plantelor de apartament

Dupa parerea noastra, indiferent de stilul ales pentru amenajarile interioare, plantele nu ar trebui sa lipseasca din decor. Ele dau personalitate si intr-un spatiu modern amenajat, dar si intr-un spatiu clasic. Despre rustic nici nu are rost sa mai amintim. Deoarece rustic asta inseamna de fapt. Cat mai natural.


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI