Vopsea lavabila sau superlavabila? Afla despre vopselele decorative de la Ideal Mix

Vopsea lavabila sau superlavabila? Afla despre vopselele decorative de la Ideal Mix

In renovarea spatiilor vopselele decorative joaca un rol esential. Sunt ultim strat de produs aplicat pe suprafete. Efectul estetic pe care acestea ar trebui sa il creeze este cel care da farmec intregului spatiu. Nu este vorba doar despre o culoare aleasa, ci despre calitatea unui produs colorat, ce trebuie sa aiba rezistenta.
Despre vopselele decorative aflam de la Ideal Mix. Un univers al vopselelor de calitate este aici.
Descoperim la www.idealmix.ro vopsele si produse ce nu dau doar culoare peretilor, ci si stil.
De la tencuieli decorative la finisaje pentru lemn si metal, de la vopsele pentru interior si exterior pana la cele grunduri si amorse, toate acestea sunt regasite in acelasi loc, disponibile in stoc imediat de la acelasi furnizor.


Cum sa alegeti vopseaua decorativa?

Exista pe piata atat cele lavabile, cat si cele superlavabile si prin simpla denumire a lor ne dam seama de caracteristica importanta. Mai apoi, sunt clasificate in functie de zona unde sunt aplicate si anume la interior sau exterior. Nu va fi de ajuns ca atunci cand le selectati sa aveti in vedere doar aceste aspecte.

Iata ce altceva mai conteaza:
Puterea de acoperire – de regula recomandarea este de a aplica doua straturi de vopsea pentru o acoperire uniforma. Insa cand nici asta nu este de ajuns, vorbim de munca in plus, pentru ca pigmentii din vopsea sunt de proasta calitate, pentru ca produsul in sine nu este de calitate.
Aderenta – in functie de suprafata pe care se aplica o vopsea este posibil ca unele produse sa fie sau nu recomandate a fi folosite. Uneori nici daca suprafata este acoperita de amorsa si bine finisata o vopsea nu prinde. Motivul? Nu este potrivita pentru zidarie. Verificati produsul si indicatiile producatorului.
Timp de uscare – poate ca ar conta si acest aspect, caci nimic nu se compara cu nerabdarea de a continua cu amenajarea. Aplicarea de vopsea este ultimul pas in renovarea unei incaperi, deci ar fi de preferat sa nu dureze prea mult pana cand se va usca.
Dar de pret ce spunem? Este si acesta un factor de decizie. Poate tocmai de aceea unii aleg vopseaua simpla, clasica, alba, lavabila. Ideal Mix vine insa cu o nota de inspiratie. In portofoliul sau regasim vopsele decorative economice, cele care au grad mare de acoperire, in raport foarte bun calitate-pret. Textura acestora este diversa, unele sunt mate sau foarte mate, unele dimpotriva, sunt satinate. Si culorile preferate pot fi alese dintre 1000 de nuante.

Ideal Mix, solutia privind renovarile

La Ideal Mix regasim de asemenea si acele produse necesare pentru aplicatii speciale. Adica hidroizolatia acrilica pentru acoperisuri sau mortar hidroizolant pentru bai, balcoane ori subsoluri.
Fie ca vorbim de spatiul in care ne primim oaspetii sau chiar colaboratorii, este important sa cream un ambient perfect. Totul porneste de la cum sunt peretii, finisati si colorati. Uneori o pata de culoare este fix ce trebuie pentru a anima decorul. Vopseaua decorativa aleasa gresit in raport cu stilul de amenajare inseamna un hoas vizual. Descoperiti la Ideal Mix portofoliu de vopseluri decorative pe toate gusturile, de calitate, la preturi foarte bune. Comenzile pot fi plasate telefonic.


Contact:
contact@idealmix.ro

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI