Plantarea florilor in cele mai neobisnuite spatii – Idei creative

Plantarea florilor in cele mai neobisnuite spatii – Idei creative

Pentru a te asigura ca gospodaria ta este una absolut uimitoare, nu este suficient sa alegi plantarea florilor in curtea casei tale. Te indemnam sa optezi pentru spatii creative atunci cand vine vorba de plantarea florilor, indiferent ca vorbim de gradini verticale sau de locuri neobisnuite in care le poti planta.


Inainte de a incepe procesul de plantare al florilor, asigura-te ca ai ales toate suporturile pentru ca plantele tale sa arate absolut fantastic.

Plantarea florilor in ghiveci

Atunci cand vorbim de plantarea florilor pentru interiorul casei noastre, discutam despre o perioada a anului cand putem sa incepem acest proces. Partea buna este ca putem alege orice anotimp pentru a planta florile si pentru a le pregati de crestere.

Florile anuale ce trebuie plantate afara sunt ceva mai pretentioase. De exemplu, atunci cand vorbim de petunii, begonii sau de craite si panselute, perioada lor de mutare se alege in functie de rezistenta lor la frig. Pentru acest lucru trebuie sa te asiguri ca plantele tale rezista la temperaturi ce ajung si la -4 grade Celsius.


Plantele din ghiveci necesita ingrijiri deosebite pe timp de iarna. Asigura-te ca le oferi un spatiu in care temperaturile nu ajung sub zero grade Celsius, dar ofera-le si lumina si apa de care au nevoie.

Refoloseste discurile din lemn pentru a realiza proiecte Do It Yourself

Atunci cand vine vorba de gospodaria noastra, lemnul este unul dintre cele mai versatile materiale. Poate fi folosit atat in forma lui naturala, cat si modificat pentru a crea cu el diferite proiecte pentru gospodaria ta.

Lemnul este un material ce are nevoie de ingrijire cel putin o data pe an. De aceea, cel mai bine este sa optezi pentru vopsirea lui folosind un lac transparent sau vopsea colorata.


sursa foto: MyDesiredHome.com

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI