Plasa de sarma, un material folosit in constructii dar si la decoratiuni inedite

Plasa de sarma, un material folosit in constructii dar si la decoratiuni inedite

Toate doamnele au in garderoba lor o multime de posete. Este un accesoriu vestimentar care le infrumuseteaza tinutele de zi cu zi. Si nu vedem ceva rau in a avea mai multe modele de genti, pentru ca nu-i asa, doamnele trebuie sa fie cochete in orice moment al zilei. Dar cu toate acestea niciuna dintre cititoarele noastre nu are in gradina decoratiuni sub forma de posete, decoratiuni confectionate dintr-un material folosit cel mai adesea in constructii, respectiv plasa de sarma.


Este posibil sa vi se para ciudata aceasta asociere dintre plasa de sarma si genti, dar trebuie sa ne credeti pe cuvant cand spunem ca sunt niste decoratiuni spectaculoase ca aspect. Sa le urmarim!

Plasa de sarma – un material care se modeleaza usor

Dintr-un anumit punct de vedere, ideea de a confectiona decoratiuni din sarma pare o activitate destul de complicata. Insa totul este cat se poate de simplu. Iar principalul motiv pentru care sustinem acest lucru, o reprezinta faptul ca plasa de sarma este un material care se modeleaza foarte usor.

plasa de sarma

Modele si idei de a transforma plasa de sarma in decoratiuni inedite

Faptul ca sarma este un material care se modeleaza in multe feluri, asta ne da voie sa confectionam o multime de decoratiuni. Ba chiar putem vorbi de arta de a transforma lucruri banale in obiecte decorative spectaculoase. Spre exemplu, in afara de gentile decorative, mai putem confectiona pernute sau cosulete sub forma de con, obiecte care pot fi expuse oriunde in gradina.


plasa de sarma

Evident ca avem si noi un proiect preferat. Iar acel proiect pe care il consideram interesant, este aceasta vesta decorativa. Iata de ce am spus mai inainte ca putem vorbi de arta chiar si in cazul unui material atat de banal asa cum este plasa de sarma. Priviti!

plasa de sarma

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI