Portiunea cu gardul, un spatiu generos pe care il putem scoate in evidenta

Portiunea cu gardul, un spatiu generos pe care il putem scoate in evidenta

Pentru ca nu vrem sa ne scape nimic din vedere, in ceea ce priveste amenajarile exterioare, ne-am propus sa urmarim impreuna cateva idei de a scoate in evidenta portiunea cu gardul. O portiune careia in mod obisnuit nu prea ii acordam importanta, sau si mai rau, nu o amenajam deloc. Gresit spunem noi, deoarece si un astfel de spatiu merita toata atentia noastra.


Portiunea cu gardul – Un spatiu monoton

Sunt multe voci care spun ca pomii fructiferi ar trebui plantati pe toata lungimea gardului. O idee buna. Dupa parerea noastra nu ar trebui sa aglomeram un astfel de spatiu, deoarece avem posibilitatea de a-l amenaja cu multe flori.

portiunea cu gardul portiunea cu gardul portiunea cu gardul

Cum amenajam cat mai estetic portiunea cu gardul

Ceea ce ar trebui noi sa intelegem este faptul ca pentru a scoate in evidenta o astfel de portiune ar trebui sa o amenajam cu plante de sezon. Ele sunt cele care dau culoare unui spatiu lipsit de frumusete. Nu ne credeti? Priviti!

portiunea cu gardul portiunea cu gardul portiunea cu gardul

Flori care scot in evidenta marginea gardului

Chiar daca am vrea si tot nu am putea sa cuprindem in aceste randuri speciile de flori care pot infrumuseta marginea gardului. Insa nu putem sa nu amintim trandafirii, bujorii, petuniile sau margaretele, flori care invadeaza gradinile si se intrec in colorit.


Ramaneti asadar alaturi de noi si urmariti aceste idei de a amenaja o portiune din curtea casei, portiune careia nu ii acordam atentia cuvenita din punct de vedere estetic.

portiunea cu gardul portiunea cu gardul

Idei de amenajari cu flori curgatoare

Sunt tot mai multi cei care aleg sa-si infrumuseteze gardul cu ghivece pline de flori curgatoare. Si bine fac. Deoarece este cel mai frumos mod de a scoate in evidenta o portiune anosta din punct de vedere estetic. Tocmai de aceea ne vedem nevoiti sa recunoastem ca este o idee buna.

portiunea cu gardul

sursa foto: Pinterest


 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI