Profitam la maxim de spatiul de sub chiuveta – Idei de organizare in bucatarie

Profitam la maxim de spatiul de sub chiuveta – Idei de organizare in bucatarie

Multe gospodine, ca si noi de altfel, se confrunta cu lipsa spatiului in bucatarie. Motivul este unul lesne de inteles. Bucataria este zona cea mai concentrata din casa. Iar daca ar fi sa enumeram doar cateva din lucrurile si obiectele din bucatarie, cu siguranta nu ne-ar ajunge o pagina intreaga. Tocmai de aceea o astfel de incapere ar trebui sa fie cat mai organizata, dar si aerisita din punct de vedere estetic. Iar astazi ne vom ocupa de spatiul de sub chiuveta, un spatiu de care ar trebui sa profitam la maxim.


Cum eficientizam spatiul de sub chiuveta – Solutii si idei practice

In general un astfel de spatiu este destinat pastrarii detergentilor si solutiilor cu care curatam in bucatarie. Dar si a cosului pentru gunoi. Dar unde sa incapa atatea recipiente, cand avem atat de putin loc. Va spunem noi cum. Cu ajutorul unor idei bune. Precum cele de astazi, de exemplu.

Cum compartimentam corpul de mobilier

O solutie eficienta o reprezinta compartimentarea dulapului care sustine chiuveta de bucatarie. Usor de zis. Greu de pus in practica din cauza tevilor de apa, a apometrelor dar si a tevii de scurgerii. Dar nu imposibil. Ia priviti mai jos solutii de a eficientiza un astfel de loc cu ajutorul rafturilor decupate si asamblate in asa fel incat sa le ocoleasca.

Idei de a folosi usa corpului de mobilier ca spatiu eficient de depozitare.

chiuveta chiuveta chiuveta chiuveta chiuveta chiuveta chiuveta chiuveta chiuveta chiuveta

Depozitam eficient si castigam din spatiul destinat recipientelor cu solutii pentru curatat

Cu cat mai multe compartimente cu atat mai bine. De exemplu, un mic sertar imediat sub chiuveta, ne-ar ajuta sa pastram la indemana buretii pentru spalat vasele, periile aspre dar si manusile care ne protejeaza mainile. Iata!


Ne-am obisnuit sa nu incheiem nici un articolul fara sa va spunem ca puteti comenta aceste idei pe pagina noastra de facebook. O puteti face spunandu-ne daca v-au placut si daca le gasiti suficient de practice incat sa le puneti in aplicare.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI