Proiecte cu plasa de gard zincata – 24 Idei fantastice

Proiecte cu plasa de gard zincata – 24 Idei fantastice

Proiectele realizate din plasa de gard zincata sunt potrivite pentru orice spatiu si buget. Inspira-te si realizeaza proiecte fantastice pentru gradina ta!


Ornamente interioare din plasa de gard zincata

Chiar si pentru interior putem realiza ornamente folosind plasa de gard zincata. Acest material poate fi usor modificat, traspuns intr-o multime de forme diferite si are proprietatea de a fi rezistent.
Asa ca, daca decideti sa realizati ornamente pentru exterior, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la vremea de afara. Nici ploaia, nici frigul nu va putea face ca plasa de gard zincata sa fie afectata in vreun fel.

Plasa de gard transformata in ghivece simpatice

Ghivecele simpatice pentru gradina pot fi realizate din acest material. Le puteti agata de gard sau le puteti realiza pentru interiorul casei. In ceea ce priveste forma acestuia, puteti alege orice forma doriti, imaginatia fiind singura care v-ar impiedica sa realizati proiecte creative.

 

Decorarea sticlelor cu sarma

Ghivecele din casa realizate din sticle pot fi ornate cu astfel de plasa. Arata bine, ofera design-ului un plus de eleganta si pot fi pozitionate cu succes pe holul unei case.


Delimitatoare practice pentru gradina

Plasa poate fi folosita nu doar pentru a realiza ornamente frumoase, ci si in scopuri practice si utile. Daca aveti diverse pasari in curte, puteti folosi astfel de plase pentru a realiza delimitatoare de protectie in gradina voastra. O idee practica, simpla si la indemana oricui!
Asa ca, fie ca aveti in gand un proiect pentru interior, pentru exterior sau chiar un proiect pe care sa il daruiti unei persoane dragi, aveti grija sa puneti multa pasiune in ceea ce faceti. Atunci cand exista pasiune, dar si un strop de talent, proiectele voastre se pot transforma in opere de arta admirate de catre intreaga lume!

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI