Putem realiza si singuri decoratiuni din fetru pentru pomul de Craciun – 26 idei creative

Putem realiza si singuri decoratiuni din fetru pentru pomul de Craciun – 26 idei creative

Daca obisnuiti sa strangeti resturile de materiale care v-au ramas de la confectionarea unor articole vestimentare si nu le-ati aruncat inca, sa stiti ca si acestea sunt bune la ceva. Si ne vom referi in mod special la fetru, deoarece este materialul care se pliaza cel mai bine pentru realizarea unor decoratiuni de iarna spectaculoase.


Asadar daca aveti astfel de materiale si nu prea stiti ce sa faceti cu ele, iar daca nu aveti le puteti achizitiona din magazinele de specialitate, va propunem sa urmariti aceste idei creative de a confectiona din ele obiecte decorative sub forma unor oameni de zapada, stelute sau chiar sub forma unor manusi de ce nu, obiecte cu care puteti decora pomul de Craciun, iesind astfel in evidenta cu ceva inedit, fara a va rezuma doar la clasicele ornamente de iarna.

Pentru confectionarea lor ar trebui sa luati in calcul si faptul ca nu aveti nevoie decat de un ac si ata, fara sa mai folositi masina de cusut, masina pe care nu o are toata lume in casa.

Ca si sfat util: desenati mai intai pe o foaie de hartie schita obiectului pe care vreti sa-l realizati, asezati sablonul peste material, trasati cu un creion conturul, apoi cu ajutorul unei foarfece cu zimti decupati marginile, asta in cazul figurinelor sub forma de braduti. Nu mai este cazul sa va spunem si de celelalte decoratiuni, deoarece oricine stie sa deseneze si sa decupeze o steluta spre exemplu.


Toate proiectele de astazi sunt frumoase si usoare, iar daca nu stiti de unde sa incepeti, v-am pregatit tutoriale dupa care sa va ghidati in realizarea lor.

Nu uitati ca asteptam cu mult interes fotografii cu astfel de obiecte decorative realizate chiar de voi. Priviti!

decoratiuni-7

decoratiuni-8

decoratiuni-9

decoratiuni-10

decoratiuni-11

decoratiuni-12

decoratiuni-13

decoratiuni-14

decoratiuni-15

decoratiuni-16

decoratiuni-17

decoratiuni-18

decoratiuni-19

decoratiuni-20

decoratiuni-21

decoratiuni-22

decoratiuni-23

decoratiuni-24

decoratiuni-25

decoratiuni-26

decoratiuni-1

decoratiuni-2

decoratiuni-3

decoratiuni-4

decoratiuni-5

decoratiuni-6

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI