Reciclam ziarele intr-un mod creativ transformandu-le in decoratiuni uimitoare

Reciclam ziarele intr-un mod creativ transformandu-le in decoratiuni uimitoare

Chiar titlul de astazi ne spune ca putem recicla ziarele intr-un mod creativ. Da, ati citit bine. Putem recicla intr-un mod creativ ziarele pe care le cumparam in fiecare dimineata, transformandu-le in decoratiuni uimitoare. Cum facem asta? Va spunem imediat.


Decoratiuni uimitoare din hartie de ziar

Privite din afara, toate hobby-urile par neobisnuite. Si spunem asta, nu pentru ca am avea inclinatii spre astfel de activitati creative, ci pentru ca nu intelegem rabdarea celor care transforma cu pasiune unele lucruri banale, asa cum sunt ziarele, in obiecte decorative spectaculoase. Ei bine, pentru ca am luat ziarele ca exemplu de lucruri banale, ia priviti mai jos ce se poate face dintr-o astfel de hartie.

Ce fel de decoratiuni se pot realiza din hartie de ziar

O categorie interesanta de obiecte decorative, dupa parerea noastra, sunt cosuletele in miniatura. Confectionate din hartie rasucita de ziar si lipite intre ele cu un lipici transparent, astfel de decoratiuni uimitoare pot infrumuseta orice loc din casa. Mai mult de atat, vor atrage priviri admirative.

Dar nu doar cosulete in miniatura putem confectiona din hartie de ziar. Tavitele decorative sunt o alta categorie interesanta de decoratiuni. Iata!


decoratiuni uimitoare

Cum coloram fasiile din hartie

Dupa parerea noastra, cea mai usoara operatiune este colorarea. Pentru asta putem folosi cu succes spray-urile de diferite culori procurate din magazinele de profil.

decoratiuni uimitoare decoratiuni uimitoare decoratiuni uimitoare

Cum rasucim hartia de ziar transformand-o in decoratiuni uimitoare

Pentru a realiza astfel de decoratiuni, ar trebui sa confectionam mai intai niste baghete lungi si subtiri. Este o operatiune usoara pe care o vom explica in cateva cuvinte. Se rup rand pe rand paginile ziarelor, astfel incat sa ne asiguram suficienta materie prima, ca sa-i spunem asa. Asezam bucatile de hartie pe o masa si incepem sa le rasucim printr-o manevra simpla. Optional, putem scurta sau aplatiza fasiile de hartie, astfel incat sa obtinem cat mai multe forme.

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI