Refolosirea creativa a suporturilor circulare de sustinere a rosiilor

0
372

Refolosirea creativa a suporturilor circulare de sustinere a rosiilor

Inspira-te din acest articol pentru refolosirea creativa a suporturilor circulare de sustinere a rosiilor in gospodaria casei tale.


Suporturile circulare de sustinere sunt realizate, de cele mai multe ori, pentru a sustine rosiile ca acestea sa creasca drept. Este ideal pentru plantele agatatoare, dar si pentru alte legume.

Aceste suporturi sunt construite, de obicei, din aluminiu sau alte metale rezistente. Noi am aflat ca le poti folosi si in alte proiecte creative, altele decat de a sustine plantele.

Suport creativ pentru ghivece

Daca il umpli cu pietre, poti sa construiesti un suport pentru ghivecele din curte. Astfel, pasarile tale nu vor ajunge la ghivece si vei avea si un ornament Do It Yourself frumos si elegant.


Suport pentru frunze

Toamna, frunzele par ca nu se mai opresc din cazut. Cu un astfel de suport poti sa pastrezi frunzele si sa le lasi sa se descompuna, astfel incat sa poata fi folosite drept compost.

Arta topiara

Arta topiara este noua tendinta de a realiza din plante forme uimitoare, unele forme ce par ca tocmai au prins viata.

Daca ii pui o instalatie, il poti folosi si drept corp de iluminat pentru serile in care se intuneca devreme.


Masute de cafea sau scaune frumoase

Fiind realizate din aluminiu, aceste suporturi sunt rezistente si pot fi transformate in diferite piese de mobilier.

Ornamente pentru Sarbatori – Refolosirea creativa a suporturilor circulare

In apropierea sarbatorilor de iarna vei putea folosi un astfel de suport circular de sustinere a rosiilor pentru a construi un mic brad, un suport pentru instalatiile de Craciun sau alte ornamente frumoase.

Decoratiunile pot fi pozitionate atat in curte, cat si in apartamentul tau. Sunt ideale pentru apartamentele micute, in care nu ai loc sa pui un brad in marime naturala.


sursa foto: Pinterest