Sfaturi pentru a te simti confortabil si relaxat la tine acasa in anotimpul rece

0
316

Sfaturi pentru a te simti confortabil si relaxat la tine acasa in anotimpul rece

Atunci cand noptile sunt mai lungi si zilele mai scurte, pune in practica aceste sfaturi pentru a te simti mai confortabil in propria casa. In acest fel, zilele petrecute la birou vor fi mai placute, caci seara te va astepta acasa o rutina relaxanta.


Pune in practica aceste idei si simte caldura unei seri de toamna in propriul camin.

Un ceai aromat

Ceaiul aromat sau o ciocolata calda bauta sub patura pufoasa poate sa iti ofere acea stare placuta de relaxare. Ceaiul cald este o alternativa sanatoasa si beneficiile acestuia asupra organismului nostru sunt nenumarate. Bineinteles, uneori ne putem rasfata si cu o ciocolata calda pentru a ne bucura de o savoare placuta.

Ceaiul ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor, te ajuta sa te calmezi, dar si sa ai un somn mai placut, mai odihnitor.


Pijamalele alese

Atat pijamalele alese, cat si lenjeria de pat sunt importante si iti pot oferi o stare relaxanta, placuta. Aceste mici detalii te indeamna la relaxare si te fac sa te simti ca intr-un norisor de puf.

Uleiurile esentiale

Uleiurile esentiale difuzate in apa nu doar ca aduc beneficii asupra sanatatii si sistemului imunitar, dar aduc in casa si o aroma placuta. Proprietatile lor benefice distrug bacteriile, iar mirosurile precum lavanda, brad, menta, dar si pin sau eucalipt iti incanta simturile olfactive.

Baile lungi

Dupa o zi destul de grea, o baie poate sa para obositoare, insa este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti din nou relaxat. Vei dormi mult mai bine, iar baia te ajuta sa iti relaxezi si musculatura si sistemul nervos.


O baie cu saruri minerale, dar si cu multa spuma este ceea ce ai nevoie dupa o zi lunga si grea.

sursa foto: Pinterest