Si in aceasta primavara avem idei practice de a refolosi anvelopele scoase din uz. Iata!

Si in aceasta primavara avem idei practice de a refolosi anvelopele scoase din uz. Iata!

Credeati ca in aceasta primavara nu avem idei practice de a recicla intr-un mod creativ anvelopele scoase din uz? Ei bine, avem. Unele din ele chiar foarte frumoase.


Asadar, vremea anvelopelor de iarna a trecut, si uite-asa ne-am ales cu inca un set uzat numai bun de dus la un centru de reciclare. Dar sa nu ne grabim totusi sa facem asta, deoarece sunt o multime de moduri de a le folosi intr-un mod creativ, infrumusetandu-ne gradina cu ele. Dar nu oricum, ci pe post de ghivece pentru flori de primavara.

Pe cat sunt de frumoase ca decoratiuni pentru gradina, pe atat de greu se decupeaza, de aceea este nevoie de forta fizica dar si de ustensile adecvate. Insa nu ne impiedica nimeni sa le folosim exact asa cum sunt. Iar pentru a le face cat mai atractive, le putem colora cu diverse spray-uri procurate din comert.

In ceea ce priveste soiurile de flori care se potrivesc a fi plantate in astfel de obiecte, enumeram panselutele, craitele, margelusele sau brumarelele. Nu aceeasi impresie avem despre florile curgatoare, de aceea avem cateva indoieli in ceea ce priveste modul cum vor arata in astfel de recipiente. In schimb  nu avem nici un dubiu ca plantele cu frunze mari, asa cum sunt irisii spre exemplu sau arbusti decorativi, nu s-ar potrivi intr-un astfel de spatiu.


Cat despre spatiile care pot fi decorate cu astfel de “ghivece” putem spune despre marginile de gard sau despre mijlocul gradinii ca sunt niste locuri ideale. Nu ne credeti? Priviti imaginile de mai jos.

Putem face chiar sa arate ca niste fantani supraetajate.Priviti!

idei practice idei practice idei practice idei practice

Idei practice de a transforma anvelopele in cescute de cafea gigantice. Un proiect colorat care noua ne place foarte mult.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI