24 de idei de a recicla intr-un mod creativ sticlele si borcanele

24 de idei de a recicla intr-un mod creativ sticlele si borcanele

Aparent banale, sticlele si borcanele pot fi reciclate intr-un mod creativ. Nu stiti cum? Va spunem noi prin intermediul acestor idei practice.


Reciclam sticlele si borcanele intr-un mod creativ – Idei practice

Sunt multe feluri de a recicla recipientele din sticla. De exemplu le putem transforma in ornamente rustice, ornamente pe care le putem folosi atunci cand vrem sa infrumusetam un decor monoton.

Idei de ornamente colorate din sticle si borcane

Este dificil sa ne imaginam sticlele si borcanele ca pe niste ornamente spectaculoase. Insa cele care le pun de fapt in evidenta sunt florile. Naturale sau artificiale, ele coloreaza si infrumuseteaza orice fel de interior. Fie el clasic sau rustic.

Suporturi pentru decoratiuni din sticle si borcane

Pentru a transforma recipientele din sticla in decoratiuni spectaculoase avem nevoie si de un suport pentru ele. Il putem realiza din orice fel de material reciclabil. Indicat ar fi sa folosim bucatile de lemn care ne-au ramas de la diverse lucrari de amenajari. Si asta pentru a da un aer rustic ornamentelor de acest gen. Ba mai mult. Putem accesoriza sticlele cu sfoara, lana colorata sau panza de iuta.


Idei de suporturi confectionate din vechile rame de tablouri

In afara de resturile de lemn mai putem folosi, ca idei de suporturi pentru sticle si borcane, vechile rame de tablouri. Sunt acel gen de suporturi care scot si mai mult in evidenta decorul realizat. Priviti!

Deoarece ne plac proiectele creative, poate ca nu ar fi rau sa aruncam cu totii o privire peste aceste imagini, inspirandu-ne din ele pentru realizarea propriilor ornamente rustice.

Ca de obicei nu incheiem articolul fara sa va spunem ca puteti comenta pe pagina noastra de facebook aceste idei de a recicla intr-un mod creativ recipientele din sticla pe care le aveti in casa.


sticlele si borcanele sticlele si borcanele sticlele si borcanele sticlele si borcanele sticlele si borcanele sticlele si borcanele sticlele si borcanele sticlele si borcanele sticlele si borcanele

sursa foto: Pinterest

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI