Spatii superbe pentru a planta florile in curtea casei tale

Spatii superbe pentru a planta florile in curtea casei tale

Aranjeaza florile in curtea casei tale astfel incat acestea sa iti faca viata mai frumoasa, in fiecare zi. Toate florile sunt speciale, insa nu toate iti pot aduce un zambet pe buze daca nu le plantezi intr-un loc special, unic si deosebit. Ideile din galeria foto de mai jos sunt deosebite si sunt perfecte pentru orice curte, indiferent de design, de marime sau de cum este amenajata.


Alege sa iti plantezi florile in curtea casei tale folosindu-te de una dintre aceste metode frumoase, creative si inspirationale.

Recicleaza lucrurile vechi

Pentru a putea planta florile in locuri deosebite, poti crea proiecte recicland lucrurile vechi. O astfel de roata veche din metal sau fier poate fi folosita drept loc de amenajare a unui ghiveci de flori. Forma rotunda va face ca ghiveciul sa para ca este incadrat intr-o rama deosebita.

Refoloseste bustenii de lemn pentru a aranja florile in curtea casei tale

Bustenii de lemn pot fi transformati in mici suporturi pentru florile tale. Oricand te-ai plictisit de aceste suporturi, poti arunca bustenii pe foc, recicland astfel materialele. In acest mod, vei reusi sa fii prietenos cu natura si vei putea sa iti creezi ornamente noi in curtea casei tale, mentinand aspectul acesteia mereu fresh si proaspat.


Sunt convinsa ca si tie iti plac noutatile atunci cand vine vorba de design-ul interior sau exterior.

Foloseste materialele naturale

Materialele naturale, precum piatra sau lemnul, sunt materiale ce pot fi refolosite pentru a crea din ele o multime de ornamente si decoratiuni frumoase. Toate aceste pietre naturale sunt accesibile deoarece pot fi gasite chiar in natura, fara ca tu sa fii nevoit sa cheltuiesti bani pe ele.

Recicleaza cauciucurile vechi

Cauciucurile vechi pot fi refolosite si transformate in astfel de suporturi haioase pentru plantele tale. Daca alegi sa le si vopsesti, ele iti vor face curtea sau gradina mai colorata.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI