Spatiul de sub scari – Un loc generos care poate fi fructificat la maxim

Spatiul de sub scari – Un loc generos care poate fi fructificat la maxim

Dorinta de a locui la curte, departe de orasele aglomerate, nu mai este un moft ci o necesitate. Spunem asta din proprie experienta. Si numai cine nu a trait la curte nu are cum sa stie gustul linistii si al intimitatii pe care le ofera o locuinta construita pe pamant. O casa pe pamant inseamna spatiu din belsug, dar mai inseamna si amenajari dupa bunul plac. Iar cand spunem amenajari dupa bunul plac ne referim la tot spatiul disponibil care poate fi fructificat la maxim. Ca de exemplu spatiul de sub scari.


Cum valorificam la maxim spatiul de sub scari – Idei de amenajari

Valorificarea la maxim a spatiului de sub scari nu inseamna doar economisirea lui, ci mai inseamna si amenajari functionale. De exemplu, intr-un astfel de spatiu putem amenaja un intreg dressing. Pentru necunoscatori, dressingul este acel loc sau acea incaperea a casei care are o destinatie precisa. Aceea a pastrarii hainelor intregii familii si este un spatiu mai mult decat necesar.

Idei de a transforma un astfel de spatiu intr-un minibar.

Idei de mobilier adaptat spatiului oferit de scari.

Idei practice de a transforma spatiul de sub scari intr-un mic birou de lucru.

Putin probabil sa ne credeti ca intr-un astfel de spatiu poate fi amenajat un mic birou de lucru. Aflati ca se poate. Priviti imaginea de mai jos!


Idei de a transforma un astfel de spatiu intr-un spatiu relaxant.

Spatiul de sub scari – Idei de depozitare eficienta

Cu siguranta va veti intreba la ce-ar mai folosi inca un spatiu de depozitare. Pentru ca niciodata nu este suficient loc. Spre exemplu, intr-un astfel de spatiu poate incapea o parte din aparatura electrocasnica. Aparatura precum aspiratoare, fiare de calcat, ventilatoare si asa mai departe. Dar si jucarii voluminoase.

spatiul de sub scari spatiul de sub scari spatiul de sub scari spatiul de sub scari spatiul de sub scari

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI