Stilul hygge, un fenomen cultural ce poate fi transpus si in decorul casei tale

Stilul hygge, un fenomen cultural ce poate fi transpus si in decorul casei tale

Stilul hygge este un fenomen cultural, un concept danez ce poate fi transpus si in decorul casei tale, indiferent de incapere. Descopera cateva idei absolut superbe de design.


Am discutat in numeroase articole despre stilul scandinav si frumusetea acestuia. Este vorba de un stil simplu ce iti ofera o stare de confort cum numai un astfel de stil nordic o poate face.

Articole anterioare ce prezinta stilul scandinav transpus in decorul casei:

Amenajarea simpla a unui living room modern, cu accente scandinave


Oaza ta de relaxare amenajata intr-un dormitor cu accente scandinave

Decor scandinav de Craciun – Cele mai frumoase idei de ornamente

Ei bine, stilul hygge este un concept danez care ofera incaperii un design extrem de placut si o stare infinita de relaxare si confort.

Cei ce locuiesc in Danemarca nu au parte prea mult de vreme insorita. De aceea, pentru ca ei sa isi faca cat mai placuta viata in case sau apartamente au venit cu acest concept: hygge. Este un fenomen cultural ce trebuie privit ca pe o stare fizica si mentala de confort si relaxare.


Este vorba de acel sentiment pe care il simti atunci cand stai la caldura cu cei dragi si afara ninge sau ploua torential. Acest sentiment poate sa vina dintr-o multime de alte actiuni, insa poate fi dat si de felul in care iti decorezi casa.

Inspira-te si din galeria foto pe care am pregatit-o in acest articol. In acest fel, vei reusi sa decorezi dormitorul sau living room-ul casei tale in stilul hygge.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI