Aranjamente spectaculoase de flori pentru curti micute, dar colorate

0
2660

Aranjamente spectaculoase de flori pentru curti micute, dar colorate

De o pata de culoare au nevoie toate curtile, indiferent de dimensiunea lor. Descopera aceste aranjamente spectaculoase de flori pentru gospodaria ta. Florile, in diferite forme si dimensiuni, au puterea de a face gospodaria mai frumoasa, mai colorata.


Alege sa le pozitionezi in diferite suporti, de la lucruri vechi refolosite pana la suporturi realizate de tine. Foloseste lemnul, piatra naturala sau cimentul pentru a planta flori colorate si frumoase in gospodaria ta.

Aranjamente spectaculoase din flori

De exemplu, jucariile ceva mai vechi pot fi si ele transformate in suporturi creative pentru casa ta. Masinutele pot fi ideale pentru a planta flori in ele, iar o vaza veche este utilizata pentru a crea un aranjament superb in curtea ta.

Fie ca alegi sa pozitionezi florile in sol, in ghivece sau vertical, in suporturi frumoase, acestea iti vor face gospodaria mai primitoare, mai dinamica.


Inspira-te din ideile pe care le-am pregatit astazi pentru tine si bucura-te de flori superbe si colorate.

Infrumusetarea gospodariei cu flori – Idei colorate care te vor cuceri pe loc

Plante pozitionate pe verticala

Plantele pozitionate pe verticala nu doar ca te ajuta sa economisesti loc, dar sunt si frumoase. Ele sunt ideale pentru o gospodarie micuta.

Infrumuseteaza scarile

Scarile casei tale pot fi nu doar revopsite, ci si infrumusetate cu ghivece de flori frumoase. Aceste ghivece, pozitionate pe o parte si cealalta a scarilor, sunt ideale pentru o casa absolut superba.


Infrumusetarea usilor, ferestrelor si gardului cu flori absolut spectaculoase

Alege hortensii

Hortensiile sunt flori pe care oricine ar trebui sa incerce sa le planteze in curtea lor. Nuantele diferite ale hortensiei si marimea florii te vor face sa te indragostesti pe loc de aceste frumoase plante.

Cum folosim florile pentru a infrumuseta gospodaria – Modalitati superbe

sursa foto: Pinterest