Suporturi colorate pentru florile tale, asa de frumoase cum n-ati mai vazut

0
10408
florile tale asa de frumoase

Suporturi colorate pentru florile tale, asa de frumoase cum n-ati mai vazut

Va prezentam o serie de suporturi colorate pentru florile tale, asa de frumoase cum nu ati mai vazut pana acum. Sunt impresionante, perfecte pentru orice curte si, cu siguranta, sunt perfecte si pentru curtea casei tale.


Suporturi deosebite, unice

Astfel de suporturi de flori din care frumoasele plante par ca se varsa sunt frumoase si reprezinta o iluzie optica deosebita. Daca ai nevoie de mai multe idei, te invitam sa arunci o privire peste articolul nostru anterior: Cascade de flori spectaculoase care par sa se verse din ghiveci.

Recicleaza lucrurile vechi

Ornamentele din lucruri reciclate sunt perfecte daca nu vrei sa cheltuiesti bani pe decoratiuni sau daca nu ai un buget disponibil. Ceea ce trebuie si ceea ce poti sa faci este sa cauti oricare lucruri vechi pe care le ai prin casa si sa te asiguri ca acestea pot fi refolosite.

O roata veche de la fantana, din metal, un scaun vechi sau rama de la fereastra. Toate acestea pot fi transformate in proiecte creative pentru casa si gradina ta.


Construieste gradini verticale

O gradina verticala te ajuta sa economisesti o multime de spatiu. De aceea, alege sa construiesti si tu o astfel de gradina verticala. Nu ai neaparat nevoie de materiale noi, ci te poti folosi de portiunile de gard pe care le ai. Aceste portiuni de gard sunt perfecte pentru a pozitiona pe ele ghivece cu flori sau ghivece cu astfel de plante sau ierburi aromatice. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste plante aromatice, invata cum sa ai propria gradina cu plante aromatice chiar din articolul nostru anterior.

Suporturi pentru florile tale asa de frumoase

Nu uita sa optezi pentru a colora suporturile. Fie ca vorbim de jardiniere sau de ghivece, cu cat sunt mai colorate, cu atat mai bine!

sursa foto: Pinterest