Suporturi pentru flori diferite, spectaculoase, eclectice

0
19272

Suporturi pentru flori diferite, spectaculoase, eclectice

Descopera cum poti face ca aceste suporturi pentru flori sa iti aduca zilnic un zambet pe buze si o imbunatatire considerabila gospodariei tale. Fie ca vorbim de transformarea cauciucurilor vechi, paletii din lemn sau alte materiale reciclabile, toate se pot reutiliza.


In acest fel, vei reusi sa creezi suporturi pentru florile tale ceva mai diferite. De la suporturi mai mari, mai colorate pana la adevarate decoratiuni pentru curtea noastra. Inspira-te din frumoasa galerie foto pe care am pregatit-o in acest articol.

Refolosirea cauciucurilor vechi pentru a crea suporturi pentru flori

Cauciucurile vechi, indiferent ca vorbim despre cele de la masina, dar si cele de la un tractor sau alta utilitara pot fi transformate in suporturi creative pentru curtea ta. Materialul puternic, dar si faptul ca sunt versatile constituie avantaje si te ajuta sa le refolosesti.

Proiectele Do It Yourself pentru curtea ta sunt perfecte pentru a te face sa fii mai creativ. De asemenea, florile tale vor fi bucuroase sa aiba parte de suporturi noi, ce scot in evidenta orice spatiu.


Alege vopseaua pentru a oferi un look nou oricarui spatiu

Daca nu esti creativ in ceea ce priveste pozitionarea suporturilor creative sau crearea unor suporturi din lemn, atunci te sfatuim sa alegi vopseaua. Tot ce trebuie sa faci este sa combini culori aprinse, frumoase pentru a crea un decor superb.

Creeaza jardiniere pentru flori

Daca esti o persoana mai creativa, atunci poti alege sa creezi jardiniere pentru flori. Acestea sunt perfecte pentru gospodaria ta. Inspira-te din acest articol: Ciment, apa si haine vechi. Combinate, inseamna jardiniere de flori.

Asa cum spune si titlul articolului, nu ai nevoie decat de ciment, apa si haine vechi pentru a crea cele mai frumoase suporturi pentru florile tale.


Mini-casute verzi, perfecte pentru persoanele ce au o curte mare

sursa foto: Pinterest